NE KRIJU SREĆU

Franka Batelić i Vedran Ćorluka napokon na medenom mjesecu

29.12.2018 u 20:18

Bionic
Reading

Šest mjeseci od njihovog bajkovitog vjenčanja u Istri, pjevačica i slavni nogometaš pronašli su vremena za bračno putovanje. Franka Batelić i Vedran Ćorluka nakon guštanja za Badnjak i proslave Božića u New Yorku uputili su se u Dominikansku Republiku

Budući da su Franka Batelić i njezin suprug Vedran Ćorluka morali odgoditi medeni mjesec zbog nogometaševih obveza u Moskvi, sada konačno imaju vremena za uživanje. Nakon uspješne godine počastili su se putovanjem iz snova, a svojim fanovima na društvenim mrežama nisu zaboravili pokazati kako izgleda njihov dijelić raja.

Prije Dominikanske Republike boravili su u New Yorku. Franka je svojem suprugu priredila i savršen dar za Božić, iznenadila ga je ulaznicama za košarkašku utakmicu Indiana Pacersa i Brooklyn Netsa. Nakon utakmice družili su se s košarkašem Bojanom Bogdanovićem čiji je klub Indiana Pacers tu večer pobijedio Brooklyn Netse.

  • +11
Vedran Ćorluka i Franka Batelić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Vjenčanje nogometno-pjevačkog para u srpnju ove godine bilo je jedno od spektakularnijih na domaćoj sceni.

Franka je nedavno izjavila da nije ni sanjala da će jednoga dana biti u bijelom. 'Nikada nisam sanjala, niti maštala o vjenčanju. Dapače, bila sam jedna od onih koja je uporno tvrdila da se nikada neće udati. Ali kada upoznaš čovjeka s kojim želiš provesti život i dijeliti sve, onda nema dvojbe', rekla je.

Za vjenčanje je odabrala bajkovitu vjenčanicu dizajnerice Caroline Harrere u kojoj je izgledala poput princeze, a i ona je, po uzoru na svjetski poznate dame, na svadbenom prijemu nosila drugu vjenčanicu domaćeg dizajnerskog dvojca eNVy room.

  • +26
Franka Batelić blista u vjenčanoj haljini Izvor: Pixsell / Autor: tportal.hr