NAŠALILA SE NA VLASTITI RAČUN

Franka Batelić kakvu još nismo vidjeli izazvala oduševljenje obožavatelja

21.12.2018 u 09:46

Bionic
Reading

Posljednjih dana pjevačica je fokusirana na predstavljanje svog albuma prvijenca 'S tobom'. U sklopu toga, Franka Batelić priprema i video spotove za svoje singlove, a s fanovima je podijelila kako izgleda na najnovijem snimanju jednog od njih u nacionalnom parku Plitvička Jezera. Otkačena fotografija izazvala je oduševljenje njezinih obožavatelja

Franka Batelić pokazala je djelić sa snimanja svog novog video uratka, ali ovoga puta iznenadila je sve jer je otkrila onu manje lijepu stranu sa seta.

'Grijanje na setu u pauzama od snimanja. Fenom protiv hladnoće! Ući u ulogu vile u haljini u Lici na 0 celzijevih nije nešto što bih preporučila! Ali isplatilo se!', poručila je svojim obožavateljima na Instagramu pored fotografije na kojoj u toaletu u dugoj svilenoj tirkiznoj haljini i kaputu sjedi na wc školjci i smrznute noge grije sa sušilom za kosu. Fanovi su joj poručili da ima predivnu haljinu i da je kraljica.

Pjevačica je prije nekoliko dana imala promociju albuma nazvanog jednostavno 'S tobom', prema nazivu istoimene pjesme s kojom se nakon dugogodišnje pauze vratila u glazbene vode.

  • +30
Franka Batelić - promocija albuma Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish