DALEKO OD BIJELE KUĆE

Fotografije otkrile gdje se ovih dana skriva Melania Trump

21.01.2019 u 10:18

Bionic
Reading

Pune dvije godine prošle su od inauguracijskog bala organiziranog, nakon američkih predsjedničkih izbora, u čast Donalda Trumpa i njegove supruge Melanije. Američka prva dama na svoj se način odlučila zahvaliti građanima Amerike, iako se u javnosti nije pojavljivala još od Božića

Fotografijom snimljenom iz zraka i objavljenom na službenim Instagram i Twitter profilima, na kojoj ona i njezin suprug, američki predsjednik Donald Trump plešu na inauguracijskom balu njemu u čast, Melania Trump otkrila je kolika joj je čast što je već dvije godine u Bijeloj kući, kao američka prva dama.

'Ovo su bile dvije nezaboravne godine u Bijeloj kući! Počašćena sam što mogu služiti ovoj divnoj naciji', napisala je ispod fotografije, a obožavatelji su krenuli uzvraćati joj zahvale. Njezinu objavu na Twitteru podijelio je i njezin suprug i napisao: 'Doista divna prva dama koja ne dobija zasluge koje zaslužuje!'

Iako se u javnosti posljednji put pojavila oko Božića, na društvenim mrežama nije prestala biti aktivna. Ipak, vješti paparazzi uspjeli su doznati gdje se američka prva dama trenutno nalazi te su je usnimili.

Naime, Melania Trump još je prošli četvrtak u tajnosti odletjela na Floridu, kako bi praznik Martina Luthera Kinga proslavila u njihovom privatnom ljetovalištu Mar-a-Lagu i upravo su je tamo usnimili, ležerno odjevenu u crno, skrivenom iza šilterice i crnih naočala.

Za to vrijeme Donald Trump je bio u Bijeloj kući.

SVI NJEZINI STAJLINZI

Ovo je dokaz da se Melaniji Trump ne može naći zamjerka kad je odjeća u pitanju

Pogledaj galeriju