MIRJAM POTERBIN

O njoj svi pričaju: Lijepa Slovenka zaludila Ameriku, no ovoga puta nije riječ o Melaniji Trump

09.01.2019 u 11:22

Bionic
Reading

Osim što novinske stupce puni zbog neviđenog košarkaškog talenta, ime Luke Dončića često se u medijima nađe i zbog njegove atraktivne majke Mirjam Poterbin. 42-godišnja Slovenka svoj je život podredila svom sinu, a detalje svakodnevnog života rado dijeli na svom Instagram profilu, na kojem već ima 33 tisuće pratitelja

19-godišnji Luka Dončić jedan je od najperspektivnijih košarkaša današnjice s ovih prostora. Ovaj Slovenac trenutno igra u Dallas Mavericksima, svoj košarkaški talent naslijedio je od oca Saše Dončića, dok dobar izgled može zahvaliti genima svoje majke, 42-godišnje frizerke Mirjam Poterbin.

  • +5
Mirjam Poterbin Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia i Instagram

Inače, baka i djed s očeve strane su sa Kosova, a u potrazi za boljim životom došli su u Sloveniju gdje se i rodio Saša Dončić i godinama kasnije upoznao lijepu Mirjam iz Ljubljane. Par se vjenčao 1999. godine, iste godine kada je rođen i Luka, a u braku su izdržali do 2008. godine.

Saša Dončić danas ima drugu životnu partnericu, Nikolinu Dragičević, s kojom ima kćer, a Mirjam Poterbin svoj je život odlučila podrediti svome sinu. Nakon što je zbog njega preselila u Španjolsku, gdje je igrao za Real Madrid, Mirjam je sada odlučila otići korak dalje, pa je za sinom otišla i u Ameriku, gdje je, ponajviše zbog svog izgleda, postala hit.

Mirjam Poterbin aktivna je na svom Instagram profilu, a osim fotografija na kojima je ona sama, nalaze se i mnoge na kojima pozira sa sinom. Za svoj izgled redovito dobija komplimente, a mnogi Dončićevi suigrači zavide mu što ima tako zgodnu i mladu majku.