BIJELA KUĆA NA UDARU

Što se događa s Melanijom Trump? Nije se pojavila u javnosti još od Božića

17.01.2019 u 10:33

Bionic
Reading

Zbog još jedne blokade koju provodi američka vlada i na taj se način suprotstavlja Donaldu Trumpu, bez pomoćnog osoblja ostala je i američka prva dama te se nakon Božića povukla iz javnosti i nitko ne zna što se događa s njom

Američka prva dama Melania Trump ostala je bez više od polovice djelatnika u uredu zbog još jedne blokade koju provodi američka vlada, s time da više od tri četvrtine djelatnika Bijele kuće ne dolazi na posao. U timu Melanije Trump desetero je ljudi, a njih čak petero trenutno je na neplaćenom dopustu.

  • +9
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Potvrdila je to njezina glasnogovornica Stephanie Grisham rekavši kako im nedostaje pomoćnog osoblja. Upravo zbog tog nedostatka djelatnika Bijela kuća trenutno je zatvorena za javne posjete turista, kao i za bilo kakva događanja.

Kakvo je stanje u Bijeloj kući, može se iščitati i iz toga što nikakvi cvjetni aranžmani, niti ukrasi, nisu bili postavljeni tijekom druženja organiziranog za pobjednike College Football Playoffa, kojima je, umjesto najboljeg cateringa, poslužena fast food hrana naručena iz McDonald'sa, Wendy'sa, Burger Kinga i Dominosa.

SVI NJEZINI STAJLINZI

Ovo je dokaz da se Melaniji Trump ne može naći zamjerka kad je odjeća u pitanju

Pogledaj galeriju

Ipak, ono što dodatno zabrinjava to je da Melaniju Trump nitko nije vidio u javnosti od 26. prosinca, iako je i dalje aktivna na društvenim mrežama. Američka javnost s nestrpljenjem iščekuje njezino pojavljivanje, a već nagađa je li na pomolu još jedan skandal vezan uz nevjernog Trumpa ili su se ponovno pojavili problemi sa zdravljem.