mala pobjeda angeline

[FOTO] Veliki preokret u razvodu Jolie-Pitt: Hoće li glumac ipak ostati bez skrbništva nad djecom?

24.07.2021 u 23:25

Bionic
Reading

Angelina Jolie je upisala malu pobjedu na svojoj strani u brakorazvodnoj parnici s Bradom Pittom nakon što je žalbom uspjela dobiti izuzeće dosadašnjeg suca

Slavni glumci zapeli su u pravnoj bitci za skrbništvo nad djecom od 2016. kad je Angelina Jolie podnijela zahtjev za razvodom. Sudac John Ouderkirk je u svibnju ove godine donio odluku o zajedničkom skrbništvu nad djecom što je bio zahtjev Brada Pitta.

Međutim, u petak je sud prihvatio Jolieinu žalbu za izuzećem tog suca sa slučaja. Žalba je odobrena temeljem toga što je sudac Ouderkirk imao poslovne veze s Pittovim odvjetnicima te time prekršio etička načela struke, a presuda je samim time mogla biti pristrana.

Ovo izuzeće znači da će se bitka za petero maloljetne djece morati ponoviti pred drugim sucem.

  • +10
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Pittov glasnogovornik je komentirao da je presuda u svibnju donesena na temelju činjenica.

Jolie i Pitt bore se za skrbništvo nad Paxom (17), Zaharom (16), Shiloh (15) i 13-godišnjim blizancima Vivienne i Knoxom. Najstariji Maddox ima 19 godina pa se parnica ne odnosi na njega.

Slavni je par bio zajedno 10 godina prije nego što su se vjenčali 2014. Razveli su se 2016. Pitta su istraživali i zbog nasilja nad djecom, no brzo je oslobođen optužbi.