ususret dori 2021.

[FOTO] Uršula Tolj je odlučna: 'Bez obzira na sve pripremamo spektakl!'

09.01.2021 u 12:20

Bionic
Reading

Za manje od dva mjeseca u Opatiji će se održati Dora 2021. na kojoj ćemo saznati tko će ove godine Hrvatsku predstavljati na Eurosongu. Uršula Tolj, urednica projekta Dore i šefica naše eurovizijske delegacije progovirila je za Večernji list i otkrila ponešto detalja oko Dore 2021.

Kako donosi večernji.hr, zbog epidemioloških mjera koje su na snazi Dora bi se trebala održati bez prisutnosti publike, a zanimljivo je i da će uoči samog natjecanja biti organizirana službena kladionica po uzoru na Eurosong pa će publika moći glasati za svoje favorite. Tjedan dana prije samog natjecanja bit će objavljeni isječci 14 pjesama koje bi trebale biti, prema sadašnjoj situaciji, predstavljene na opatijskoj pozornici.

S HRT-a poručuju da neće biti otkazivanja Dore, a ovisno o epidemiološkoj situaciji imaju spremna i četiri scenarija po kojima će se natjecanje održati. - Za sada radimo prema mjerama koje su sad na snazi, a nadamo se da će do veljače biti još bolje. Za sada je sigurno bez publike s ograničenim brojem ljudi u dvorani tako da ćemo se dosta morati prilagoditi novonastaloj situaciji, ali vjerujemo da se to neće toliko vidjeti i da ćemo svejedno gledateljima pružiti dostojan spektakl, odnosno Doru u razini prethodnih godina - kazala je za Večernji.hr Uršula Tolj, urednica projekta Dore i šefica naše eurovizijske delegacije. Dodala je i da je uvjerena da će spektakl na koji su obožavatelji navikli, unatoč novonastaloj situaciji, biti na zavidnoj razini.

  • +15
Uršula Tolj Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

'Vidjet ćemo sve naše potencijalne predstavnike na Eurosongu u najboljem svjetlu, svatko od izvođača, ali i naše ekipe dat će sve od sebe da unatoč ograničenjima napravimo dobar show i odaberemo najboljeg mogućeg predstavnika za Hrvatsku na Eurosongu 2021.', rekla je Tolj.

Ako ste propustili:

Stajling Uršule Tolj toliko je retro da je demode; kao da je ispala iz vremeplova 80-ih, u kojima joj je glavna inspiracija bila Samantha Fox