miljenica publike

Ove je godine bila favorit, a natjecat će se i na Dori 2021; evo što o svemu kaže Mia Negovetić

16.12.2020 u 15:08

Bionic
Reading

Nakon što se doznalo koji izvođači će se natjecati na novom izboru za pjesmu Eurovizije iduće godine u Opatiji već se špekulira o mogućim pobjednicima, a među favoritima se spominje i mlada riječka pjevačica kojoj je ove godine pobjeda izmaknula 'za dlaku'

HRT je u utorak objavio rezultate ovogodišnjeg natječaja za Doru 2021.. Od zanimljivih imena, tu je kći bivšeg premijera Tihomira Oreškovića, Ella Orešković koja se do sada nije pojavljivala na glazbenoj sceni, ali i mlade nade s 'Voicea', Albina i Filip Rudan.

Prijavila se i odabrana je i Vucina kći Brigita, a na Doru opet ide i Mia Negovetić koja je na Dori nastupila i ove godine. Mlada nada hrvatske glazbe u tankom tijesnom srazu izgubila je pobjedu i mogućnost da predstavlja Hrvatsku na Eurosongu u Nizozemskoj od Damira Kedže. No, u konačnici zbog pandemije koronavirusa on je izgubio datu šansu.

  • +3
Mia Negovetić Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX

Mia je nakon toga izjavila da je poraz nije bolio, ali da je bila malo razočarana jer je htjela biti ta koja će ići u Rotterdam i dati sve od sebe 'da predstavi svoju zemlju na najbolji mogući način'. Ovaj put se na Dori natječe s pjesmom 'She's Like A Dream', a tim povodom se oglasila i na društvenim mrežama.

'Jako sam sretna što imam ponovnu priliku vratiti se na pozornicu Dore! Jedva čekam!', poručila je pjevačica te se zahvalila žiriju i čestitala ostalim izvođačima na prolasku.

Podsjetimo, Dora 2021. održat će se 13. veljače u Opatiji, ako to dopusti epidemiološka situacija, a idući Eurosong na rasporedu je od 18. do 21. svibnja 2021. u Rotterdamu.