sretna i ispunjena

Ana Brdarić Boljat zna uživati: Pokazala je kako 'puni baterije' sa svojom obitelji

08.02.2021 u 15:24

Bionic
Reading

Urednica i voditeljica emisije 'RTL Danas' nije pretjerano pristuna na društvenim mrežama. Tu i tamo Ana Brdarić Boljat objavi kakvu fotografiju, a pratitelji se, čini se po komentarima, najviše razvesele onim iz privatnog života. Ranije je izjavila da se u pandemiji lako odrekla nevažnih stvari i shvatila koji su joj prioriteti u životu, a najveći prioritet joj je bila i ostala njezina obitelj

Ana Brdarić Boljat kada ne radi, otkrila je svojedobno – kao da je isključena iz svijeta, posvetim se djeci, mužu, sebi i njihovim malim ritualima koji ih jačaju. Predah od poslovnih obaveza proteklog vikenda napravila je izletom u Trakošćanu sa suprugom Markom i njihovim mališanima sinom Antom i kćeri Cvitom. Pored fotografija na kojima pozira sa svojom obitelji, lajkovi pratitelja samo pljušte.

'Prije 20 godina napravila sam listu – s nje je sve ostvareno, osim sagraditi vikendicu i posjetiti Peru. Ne nadam se više ovom prvom, a što se tiče poslovnog plana – stvaram novu listu jer nisam ni sanjala da ću biti dio najboljeg televizijskog tima u zemlji', otkrila je za tportal što stoji na njezinoj listi neostvarenih ciljeva, poslovnih i privatnih.

Jedno od omiljenih lica informativnog programa RTL-a u braku je s diplomiranim agronomom Markom Boljatom već 11 godina. Kao recept za sretan brak rekla je da je to bez televizora u spavaćoj sobi i bez razgovora isključivo o djeci.

  • +5
Ana Brdarić Boljat Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL