PODIJELJENE NAGRADE

[FOTO] Pogledajte kako je bilo u završnoj noći i tko je pobjednik 23. Večeri dalmatinske šansone

23.08.2020 u 11:25

Bionic
Reading

Završila je 23. Šansona najzabavnijim dijelom večeri – dodjelom nagrada žirija i publike. S obzirom na količinu izvrsnih pjesama koje su šibenska publika i žiri čuli, nisu imali niti malo lak zadatak

Sinoć su u Šibeniku završile 23. Večeri dalmatinske šansone dodjelom nagrada žirija i publike. Organizatori su uručili prvu nagrada publike grupi Četiri tenora za pjesmu 'Moja Dalmacija'. Ovo nije prvi put da su Četiri tenora koji čine Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Škugor i Marko Pecotić bili pobjednici u očima publike, što ih posebno veseli.

'Posebno nas vesele komentari ljudi koji su kažu da smo s druge planete te da smo izvan konkurencije. To nam poprilično laska', rekao je prije tri godine Marko Pecotić Peco.

Prvu nagradu ocjenjivačkog žirija osvojio je Neno Belan i klapa Cambi, drugu nagradu ponijela je grupa The Obala zahvaljujući pjesmi 'Od tebe ća', a treću nagradu žirija osvojila je Martina Majerle.

  • +60
23. Večeri dalmatinske šansone Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Nagrada za najbolju interpretaciju uručena je Kristini Boban, nagrada za najbolji tekst pripala je pjesmi 'Dite moje' Duje Stanišića, dok je najboljim kantautorskim djelom proglašena pjesma 'Je ča je' u izvedbi Elis Lovrić.

Najbolja debitantica je Anja Viktorija Peršić.