VEČERI DALMATINSKE ŠANSONE

Lidija Bačić ukrala show u pripijenoj haljini s dubokim prorezom

1/22

Lidija Bačić

U Šibeniku su započele 22. Večeri dalmatinske šansone - festival prepoznatljiv po mnogo čemu, a ponajprije po samoj kvaliteti, kako u organizacijskom, tako i umjetničkom pogledu. Prva festivalska večer i ove godine rezervirana je za Večer talijanske kancone u kojoj će se izvesti neke od najboljih talijanskih kancona izvedenih u proteklih šezdeset godina i to kako u originalnoj talijanskoj verziji tako i kao hrvatski prepjevi, za koje je Arsen Dedić napravio najviše prepjeva ili napisao nove stihove. 


Šibenskoj publici predstavili su se brojni debitanti, ali već otprije poznati hrvatskoj glazbenoj sceni, koji su po prvi put nastupili na festivalu - Nina Kraljić, Elis Lovrić, Singrlice, Alya, Branko Medak, Aleksandra, Duje Stanišić, Klapa Contra, Božidarka Matija Čerina, Rockatansky i Kristina Boban, uz već renomirane izvođače Nenu Belana, Četiri tenora, Miju Negovetić, Grupu Forum i Lidiju Bačić.

Lidija Bačić

Lidija Bačić

Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic

Prethodna slika Sljedeca slika
U Šibeniku su započele 22. Večeri dalmatinske šansone, a najviše pažnje plijenila je Lidija Bačić. Osim svojim jakim vokalom koji je pokazala otpjevavši pjesmu 'Ne daj me', splitska pjevačica je publiku očarala i svojim stasom, mameći poglede u ljubičastoj maksi haljini s dubokim prorezom. Nakon nastupa na festivalu, pjevačica je pohrlila gliserom na Vir gdje je imala zakazan koncert
  • Autor: I. But.
  • Objavljeno 17.08.2019 u 23:32