poznati dalmatinski tenor

Marko Pecotić snimio spot za emotivnu pjesmu 'Kruh sa sedam kora' koja je 10 godina čekala ulazak u etere

13.08.2019 u 19:00

Bionic
Reading

Marko Pecotić, poznati dalmatinski tenor, snimio je na Pelješcu spot za emotivnu pjesmu 'Kruh sa sedam kora' koju će predstaviti publici na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku. Pjesma je čekala desetak godina da ugleda svjetlo dana

Marko pojašnjava da je pjesmu čuo prije desetak godina kada kada mu ju je autor Drago Buljević izrecitirao u kasnim večernjim satima, a njega je odmah dirnula u srce i rekao mu je da je ta pjesma samo njegova. Nekoliko godina nakon toga pjesmu je uglazbio Branimir Kopitović i od tada je pjesma čekala svoje vrijeme.

Izvor: Društvene mreže

- Osjetio sam da je vrijeme da ugleda svjetlo dana i hvala šibenskoj šansoni što ju je prepoznala. Jako sam emotivno vezan za nju i za sve oko nje. Prvi radni naziv ove pjesme je bio "Za Ivana" jer tada sam imao samo jednog sina, kasnije smo to prebacili u ime 'Kruh sa sedam kora', što je i logično. U svakom slučaju sa ničim nismo htjeli pretjerivati pa tako ni sa aranžmanom kojeg smo povjerili gospodinu Ivanu Popeskiću. Sa spotom dobila je potpuno novu dimenziju i zahvalio bih se cijeloj obitelji Gverović što mi je 'posudila' njihovog prekrasnog sina Luku koji glumi mog sina, oni kasnije glume moje roditelje dok Antonio Đevoić glumi mene te sam također zahvalan njemu i njegovoj obitelji! Bez obzira na sve osjećaj kojo sada imam znajući da smo je napokon doveli na svjetlo dana je nezamjenjiv. Bez kalkuliranja, podilaženja i svih trikova modernog doba. Čista emocija - ispričao je u jednom dahu Marko Pecotić.

Spot je snimljen u mjestu Borak - Dingač na južnoj strani Pelješca, mjesto koje je mami svojom jedinstvenom ljepotom. Cijeli tim oko ove pjesme očekuje da ova pjesma bude ono što glazba zapravo i je, odmor za dušu i način da vas odvede na neka druga mjesta i probudi neke nove osjećaje ili probudi one stare. Uživajte u slušanju i gledanju!