IZNENADILI SVE

[FOTO] Ovakve ih vjerojatno nikada nismo vidjeli: Pogledajte nikad intimnije Kate Middleton i princa Williama u javnosti

07.07.2022 u 14:48

Bionic
Reading

Iako su se od samih početaka svoje veze, a potom i braka, princ William i Kate Middleton pridržavali kraljičine odluke da članovi kraljevske obitelji u javnosti ne iskazuju emocije, ovoga puta vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea nisu odoljeli zagrljajima i poljupcima, ne obazirući se na poglede

Tijekom dobrotovorne utakmice pola u Windsoru, u kojoj je sudjelovao i sam princ William, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea iznenadili su okupljene, ali i fotografe, koji su iskoristili priliku i ovjekovječili trenutke nježnosti, na koje od njih i nismo navikli.

Kao da su u vezi od jučer, zaljubljeni i sretni princ William i Kate Middleton nisu se ovoga puta ustručavali izmijeniti zagrljaje i pokoji poljubac, pa makar on bio u obraz, a teren su napustili zagrljeni.

Sreću je dodatno pojačala i pobjeda Williamovog tima, kao i više od prikupljenih milijun dolara, koji će ići za razne dobrotvorne udruge.

Inače, odavno je poznato da se kraljica Elizabeta II, Williamova baka, nikada nije slagala s time da članovi kraljevske obitelji izmjenjuju nježnosti u javnosti, no čini se da je budući kralj odlučio uvesti neke promjene u monarhiju.

  • +3
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Supružnici su inače nedavno donijeli odluku i preselili iz Londona u Berkshire, a sve kako bi bili čim bliže obitelji, ali i kako bi njihova djeca, George, Charlotte i Louis, mogli odrastati daleko od znatiželjne javnosti. Nije odmoglo ni to što samo nekoliko kilometara dalje, u selu Bucklebury, žive roditelji Kate Middleton, a počelo se šuškati kako u okolici idealnu kuću traži i njezina sestra Pippa s obitelji.