POSEBNO SNIMANJE

Nikad opuštenija vojvotkinja Camilla pred objektivom snahe Kate Middleton pokazala svoju drugu stranu

05.07.2022 u 15:04

Bionic
Reading

Pravo lice vojvotkinje Camille javnost zapravo nikada nije uspjela vidjeti, pa će intervju u magazinu Country life pružiti priliku da svima pokaže svoje strasti i interese

Javnost je dugi niz godina percipira kao ljubavnicu princa Charlesa, koja je njegovom braku s princezom Dianom zadavala velike probleme. Međutim, vojvotkinja Camilla, danas supruga britanskog prijestolonasljednika, sada je dobila priliku pokazati svoju vedriju stranu, interese i strasti.

Vojvotkinja od Cornwalla pristala je pozirati za naslovnicu britanskog magazina Country life i to pod jednim uvjetom - da iza objektiva bude njezina snaha vojvotkinja Kate Middleton.

Već pri prvi pregovorima za ovo izdanje koje slavi britanska idilična sela i život na njima, Camilla je znala da želi surađivati samo s jednom fotografkinjom i to je jasno dala do znanja.

'Voljela bih da Catherine to odradi', rekla je na sastanku, a urednici magazina nekoliko su minuta mozgali ne bi li se prisjetili o kojem uspješnom fotografu vojvotkinja govori. Tek kasnije shvatili su da je riječ o Kate Middleton, koja u slobodno vrijeme fotografira te je zaslužna za većinu portreta svoje dječice.

'Zapravo, ne postoji nitko pred kim bi Camilla bila tako opuštena i rezultat je sjajna serija fotografija koja je pokazuje u pravom svjetlu', rekli su iz magazina. Camilla je odlučila pozirati u vrtu svoje kuće u Ray Mill u seli Lacocku, u Wiltshireu, a 74-godišnjakinja je za tu prigodu odjenula ležernu plavo bijelu haljinu u cvjetnom uzorku, te pokazala kako brine o cvijeću.

Princ Louis i princ Charles Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Uopće se nisu previše zamarale šminkom i frizurom, kao ni outfitom, već su uzele samo potrebne rekvizite, košaru i cvijeće i krenule s poslom', rekao je jedan od urednika.

Pri odabiru fotografija koje će na koncu završiti u magazinu, Camilla se savjetovala s Kate, ali i suprugom princom Charlesom.