24. obljetnica smrti

[FOTO] Naomi Campbell objavila novu fotkicu kćeri, a sve zbog posvete legendarnom Gianniju Versaceu

17.07.2021 u 13:18

Bionic
Reading

Legendarna manekenka Naomi Campbell prije koji mjesec je po prvi put postala majka, a upravo najnoviju fotkicu djeteta i pripadajući video posvetila je svom suradniku i prijatelju Gianniju Versaceu

Naomi Campbell, proslavljena manekenka koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena svijeta, oduvijek je fascinirala svijet svojom egzotičnom ljepotom, ali i neobuzdanim temperamentom. 50-godišnja crna pantera vijest o rođenju djevojčice otkrila je fanovima na Instagramu. Time su se ostvarile sve njezine želje, ali i snovi koji su posljednjih deset godina bili intenzivni.

'Prekrasan mali blagoslov izabrao me da budem njezina majka. Počašćena sam što ću imati ovako nježnu dušu u svom životu. Nema riječi koje bi opisale životnu vezu koju sada dijelim s tobom, mali anđele. Nema veće ljubavi', napisala je Naomi pored fotografije na kojoj su bebine nožice.

Sada je nekadašnja manekenka ponovno objavila fotografiju kćeri, a kojom se željela prisjetiti legendarnog modnog kreatora Giannija Versacea.

'Nedostaješ mi Gianni Versace, tvoja intuicija i djela bili su ispred svog vremena. Tvoja predanost radu bila je vrijedna divljenja, a tvoj autentičan zagrljaj, velikodušnost i predivno srce obožavani', napisala je nekadašnja manekenka u objavi.

'Volim te Gianni Versace', dodala je Naomi.

  • +8
Naomi Campbell Izvor: EPA / Autor: CHRISTIAN MONTERROSA