SVI SNOVI SU SE OSTVARILI

Dijete je čekala punih deset godina: Naomi Campbell za nekoliko se tjedana ipak vraća na posao

21.05.2021 u 16:47

Bionic
Reading

Iako se činilo kako u njoj nema majčinskih osjećaja, 50-godišnja crna pantera razuvjerila je sve, otkrivši na Instagramu tek kako je postala majka malene djevojčice. Time su se ostvarile sve njezine želje, ali i snovi koji su posljednjih deset godina bili intenzivni, no, to ne znači da će usporiti u poslu

Više od milijun ljudi stisnulo je 'lajk' na fotografiju koju je prije dva dana na svom Instagram profilu objavila crna pantera Naomi Campbell, a onda su tu istu fotografiju podijelile njezina majka Valerie, ali i jedna od njezinih najboljih prijateljica, supermodel 90-ih Linda Evangelista. A kako i ne bi kada je na njoj ruka slavne manekenke kako nježno drži malenu nožicu tek rođene djevojčice.

Tom je fotografijom 50-godišnja Naomi svijetu objavila sretnu vijest kako se napokon ostvarila kao majka, no detalji oko bebe javnosti i dalje nisu poznati.

Kako je otkrio izvor blizak crnoj panteri, ona je više od deset godina sanjala o tome da postane majka, no, očito, jednostavno nije bilo suđeno. Do sada.

'A svi koji se sada čudite kako je Naomi postala majka, kao i koliko ima godina, očito ne poznajete Noami Campbell. Ona je promijenila apsolutno sve što je ikada dotakla', otkrio je izvor.

  • +3
Naomi Campbell Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON

No, sve to ne znači da će Naomi zapostaviti ono u čemu je najbolja - svoj posao. Poznata po svojoj nevjerojatnoj radnoj etici, očekuje se kako će se na posao vratiti kroz nekoliko tjedana, taman dok se malo nauživa sa svojom djevojčicom.