uživa u istri

[FOTO] Danijela Martinović pronašla utjehu nakon prekida? 'Maslina, zidić, miris ljeta, mir, pjenušac... bolje ne može'

06.06.2021 u 15:38

Bionic
Reading

Iako su Danijela Martinović i Petar Grašo trebali proslaviti gotovo četvrt stoljeća zajedničkog života sudeći po informacijama koje su prošlog mjeseca osvanule u medijima ljubavi je došao kraj. Naša poznata pjevačica sada uživa solo u Istri

Još prošlog mjeseca svi mediji prenijeli su vijest kako nakon više od 24 godine zajedničkog života splitski glazbenici, Petar Grašo i Danijela Martinović više ne žive zajedno. Par vijest nije ni demantirao, ni potvrdio, baš kao što su i privatni život desetljećima držali daleko od očiju javnosti.

Nakon što je krajem proteklog mjeseca uživala u jednom hotelu na Pagu, i to na čijem je otvorenju nastupio upravo Petar Grašo, Danijela Martinović našla se sada u Istri, gdje je pronašla trenutni mir.

'Maslina, zidić, miris ljeta, mir, pjenušac.... bolje ne može', napisala je uz objavu Danijela Martinović na Instagramu.

Ne prestaje interes javnosti za privatnim životom splitske pjevačice Danijele Martinović, stoga ne čudi da se s nestrpljenjem iščekuje svaka njezina objava na društvenim mrežama, u nadi da će u nekoj od njih objasniti razloge ili jednostavno službeno priznati prekid ljubavne veze s Petrom Grašom. To se ni sada nije dogodilo.

  • +3
Danijela Martinović i Petar Grašo Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL