odlično joj pristaju

Fit mama: Anja Alavanja Romac i ove godine ima zavidnu kolekciju kupaćih kostima

08.07.2020 u 14:20

Bionic
Reading

Voditeljica emisije 'Zdravlje na kvadrat' na Novoj TV sredinom svibnja slomila je koljeno zbog čega je imala višetjedni oporavak. No sada je čini se, bolje no ikada. Pažnju plijeni u atraktivnim kupaćim kostimima uživajući u svojoj morskoj oazi na Murteru

Anja Alavanja se smjestila u svom apartmanu na otoku Murteru. Ljetne dane provodi sa svojim sinovima, a pratitelje uveseljava objavom fotografija na društvenim mrežama. Bilo da je u jednodijelnom ili dvodijelnom kupaćem, majka dvojice sinova - izgleda odlično. Kad se zaviri na njezin Instagram profil može se vidjeti da se u Anjinoj ovoljetnoj kolekciji našlo se mjesta i za jednodijelne badiće, a i dalje fura kupaće kostime s gaćicama visokog struka.

View this post on Instagram

Gužva na plaži🤦‍♀️. #summer2020

A post shared by Anja Alavanja Romac (@anja_alavanjaromac) on

Sredinom lipnja na društvenim mrežama je otkrila kako je na Murteru provela karantenu. Skoro mjesec dana smo bili zatvoreni. Među zadnjima sam ušla na Murter, pored policije, vatrogasaca i prepreka za bušenje guma, jer su mi djeca bila tamo. Čudno iskustvo, ne imati slobodu kretanja i ići u dućan kao u rat. Vratila sam se na mjesto događaja, ali bez odbora za doček', napisala je tada.

Unatoč operaciji koljena, voditeljica je cijelo vrijeme radila no u ponešto drukčijim 'uvjetima'. 'Neću biti na bolovanju, radit ću, ali ću samo snimati ljude koji žive u suterenu. I emisiju sam snimala tako da sam ugostila snimatelja u stanu. A klinci uživaju, već se mačuju sa štakama', ispričala je nakon kirurškog zahvata za tportal.