RADNO LJETO

Filipova tajnovita Jelena na audiciji u Londonu

23.08.2013 u 19:30

Bionic
Reading

Za glavnu zvijezdu RTL-ove nove dramske serije 'Tajne' ovo je ljeto u bilo radno u punom smislu riječi. Naime, već prvog tjedna pauze između snimanja serije Jelena Jovanova je otputovala u London na audicije za britansku seriju 'Utopia' i Chanel, a kasnije u Skoplje, gdje ju je čekalo snimanje reklame za prvi makedonski dizajnerski parfem

Ovog je ljeta pauzu između snimanja RTL-ove serije 'Tajne' Jelena iskoristila za posjet Pulskom filmskom festivalu te zatim Londonu, gdje je prisustvovala čak dvjema audicijama na koje se prijavila preko agenta kojeg joj je osobno odabrala Angelina Jolie. Prvi casting bio je vezan za drugu sezonu trenutno najkomentiranije britanske hit serije 'Utopia', na kojoj je u posljednjem krugu razgovarala s redateljem serije, Marcom Mundenom, i dogovarala detalje oko jedne vrlo zanimljive uloge. Sljedećeg je dana posjetila casting za novi parfem prestižne modne kuće Chanel.

Jelena se nije dugo zadržala u Londonu jer ju je u Skoplju već čekao novi angažman – snimanje reklamnog TV spota za ženski parfem Actress, poznate dizajnerice Tanje Kokev, čiji je Jelena zaštitno lice. Actress je prvi makedonski parfem čiji su se sastojci pomno birali u najpoznatijem istraživačkom centru koji koriste modne kuće Chanel i Dior. Nakon što joj je prvi dio pauze između snimanja prošao uzbudljivo i radno, Jelena je uzela nekoliko dana odmora kako bi provela vrijeme s obitelji u Skoplju.

'Uživala sam s ekipom na snimanju promotivnog videospota za parfem Actress. Drago mi je da sam s Tanjom, koju znam već godinama, surađivala na njezinom prvom parfemu, koji je ujedno i prvi dizajnerski parfem u Makedoniji. A London je pak posebna priča! Velika mi je čast što sam uopće pozvana na audicije za ova dva projekta. No moram priznati da mi je najdraže od svega bilo vratiti se u Skoplje, vidjeti obitelj i družiti se s prijateljicama', rekla je Jelena.

Jelena Jovanova i Filip Juričić donose 'Tajne' ove jeseni u program RTL televizije