dobro mu stoje

Filip Juričić u štiklama: 'Spremna sam za van'

09.10.2017 u 10:16

Bionic
Reading

Zagrebački glumac u posljednje vrijeme je sve aktivniji na društvenim mrežama. Zanimljivim objavama i fotografijama iz privatnog i poslovnog dijela života Filip Juričić uveseljava svoje pratitelje, a ovog puta se našalio na račun današnje mladeži te je odlučio 'oponašati' djevojke koje se spremaju za izlazak

'Spremna za van, spremna za polazak', napisao je glumac pored fotografije koju je objavio na svom Instagramu, a na kojoj pozira u štiklama visokih potpetica svoje djevojke Nike.

'Kak’ se današnje cure fotkaju', našalio se glumac i zaradio brojne lajkove svojih pratitelja.

Kak se današnje cure fotkaju 😂😂😂 #SpremnaZaVan #SpremnaZaPolazak 👠🍑

A post shared by Filip Juričić (@filip.juricic) on

Filipu Jurčiću ovo nije prvi put da se oblači kao žena. Lani se slikao gol do struka, ogrnut samo ženskom bundom, a u seriji 'Prava žena' njegov lik Nikola se preoblačio u tetu Ružu.

Mogu li za manekena? 😂😂😂 #filipjuricic #pravazena

A post shared by Filip Juričić (@filip.juricic) on

'Moram priznati da je vrlo izazovno igrati ženu, ali prihvatio sam to samo kao novi glumački zadatak i izazov. Drugačije je nego sve dosadašnje uloge, pogotovo jer glumim stariju gospođu, ali mnogi su se glumci u tome već okušali pa sam to prihvatio samo kao nešto novo', izjavio je glumac ranije za RTL televiziju, dok je snimao seriju 'Prava žena'.

Dodao je kako mu je teško padalo presvlačenje, naročito u ljetnim mjesecima, te da mu je u najlonkama, rukavicama i pod perikom i teškom šminkom znalo biti neizdrživo.

  • +3
Filip Juričić Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL