ZVIJEZDA SAPUNICE

Faziletina kći: Prelijepa Turkinja koju prate skandali

09.09.2019 u 08:11

Bionic
Reading

Jedna od gledanijih serija Nove TV 'Fazilet i njezine kćeri' zavukla se pod kožu brojnih gledatelja, a glavni likovi postali su im omiljeni. Među njima je i Afra Saraçoglu, 21-godišnjakinja koja je već postigla niz uspjeha u glumačkoj, ali i manekenskoj karijeri i u Turskoj se smatra trenutačno najtraženijom glumicom

Afra Saraçoglu glumica je egzotične ljepote zbog koje su je novinari prozvali turskom Adrianom Limom, a u seriji 'Fazilet i njezine kćeri' ima jednu od glavnih uloga - glumi Edže, mlađu kćer koja je spremna na sve zbog slave, pa čak i udati se za čovjeka koji joj može biti otac.

Ni u privatnom životu veze sa starijim muškarcima, čini se, nisu joj nepoznanica. Afra je, dapače, poznata po sklonosti starijim muškarcima, što se pripisuje tome da joj je u djetinjstvu nedostajao otac. Odrasla je gotovo i ne upoznavši ga, a majka joj je radila u agencijama za nekretnine i teško spajala kraj s krajem pa je Afra već u ranoj dobi počela raditi i zarađivati novac snimajući reklame i baveći se manekenstvom.

'Moja majka i otac rastali su se kad sam bila jako mala. Razlog je bila nezainteresiranost jedno za drugog. Mislim da to ima veze s tatinim karakterom, no sigurno su obje strane griješile. Ipak je uvijek trebao biti uz svoje dijete', izjavila je glumica.

Imala je samo 18 godina i bila na početku karijere kada je upoznala 25 godina starijeg glumca Ozcana Deniza. Domaća publika pamti ga po seriji 'Istanbulska nevjesta', u kojoj je glumio Faruka, ali i po 'Sudbini'. U privatnom životu poznat je po tome što često mijenja partnerice.

Afrina majka je na njegovom profilu na Instagramu vidjela oglas i prijavila ju na audiciju za film, a glumica je otišla na probno snimanje i nakon dva sata doznala da je dobila ulogu. Afra i Ozcan navodno su bili skupa godinu dana, dok se on nije zaljubio u drugu. Činjenica je da se nepoznatoj djevojci nakon toga otvorio svijet i da su uslijedile brojne ponude.

Na setu 'Fazilet i njezinih kćeri' 2017. godine imala je aferu s pomoćnim redateljem Erayem Altayom, a koji je tada bio u vezi i sa sestrom redateljice serije Gökçen Uste, pa je morao napustiti posao. Trenutno je u sretnoj vezi s 26-godišnjim turskim glumcem Mertom Yaziciogluom, a publika ga pamti iz serije 'Crna ruža'.

Afra ne skriva to koliko je sretna s njim i pokazuje to na društvenim mrežama. Upoznali su se na snimanju filma 'Love 101' i, prema turskim medijima, u vezi su šest mjeseci.

'Postoji termin sapioseksualan. Zaljubiš se u ljudski mozak. I meni je prioritet mozak', ranije je odgovorila na pitanje kakvi je muškarci privlače.

View this post on Instagram

🌊

A post shared by Afra Saraçoğlu (@afrasaracoglu) on