MARLJIVA GLAZBENICA

Fanovi ne mogu dočekati: Lady Gaga priprema novi studijski album, a prva pjesma izlazi već u veljači

17.01.2020 u 19:28

Bionic
Reading

Godinu dana nakon što je osvojila Oscara za 'Shallow', koju je skladala za film 'Zvijezda je rođena' I četiri godine od svog posljednjeg solo albuma, Lady Gaga spremna je za nove poslovne pothvate

Posljednjih sedam mjeseci Lady Gaga marljivo je radila na svom novom singlu koji će u veljači ugledati svijetlo dana, a koji dolazi u obliku novog studijskog albuma čiji će ostali hitovi biti objavljeni kroz 2020.

Američka pop glazbenica svoj posljednji album izbacila je prije četiri godine pod nazivom ‘Joanne’, a i najnoviji priprema sa svojim bivšim dečkom Dan Horton, najtraženijim tonskim snimateljem u SAD-u.

‘Gaga je na ovome marljivo radila, mnogo je vremena provodila u studiju i jako je uzbuđena zbog svega. Držala se onoga u čemu je najbolja, a prvi singl prava je pop muzika’, rekao je za američke tabloide dobro upućeni izvor.

Isti je dodao da Lady Gaga jako dobro zna da se ne treba dugo držati podalje od glazbene industrije i četiri godine bile su sasvim dovoljna pauza.

Osim toga, svestrana glazbenica prošle je godine osvojila prestižnu filmsku nagradu Oskar za svoje glazbeno umijeće s pjesmom 'Shallow' u filmu 'Zvijezda je rođena'.