ODMOR IZ SNOVA

Fanovi je obasuli komplimentima: Severina se bajkovitom fotografijom vratila se u neka ljepša vremena

16.01.2021 u 22:53

Bionic
Reading

Pjevačica Severina koja na svojem Instagram profilu ima 1.3 milijuna pratitelja, svoje je vjerne fanove razveselila prekrasnom fotografijom koja je snimljena prije dvije godine

Poznata Splićanka aktivna je na društvenim mrežama gdje ima veliku vojsku obožavatelja koja je svakim danom sve brojnija.

Na Instagramu je njezina bajkovita fotografija u raskošnoj haljini naše dizajnerice Matije Vujice snimljena na Maldivima 2019. godine izazvala oduševljenje fanova i brojne pozitivne komentare.

'Severova kći...', napisala je Severina pored fotografije.

Naime, Severina je svoje rijetko ime dobila po ocu, Severu.

Glazbenica je u nekoliko sati zaradila čak više od 33 tisuće lajkova, a ni komplimenti, kao i obično, nisu izostali.

'Kakva slika! I kakve divne nijanse tirkizne', 'Prekrasno', 'Ljepotica', samo su se nizale pohvale na račun Severininog ljetnog stajlinga.

  • +11
Severina Kojić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Inače, pjevačica je nedavno na Instagramu poslala svoju poruku podrške nakon razornog potresa koji je pogodio područje Sisačko-moslovačke županije.

'Kada mi je bilo najteže, kada sam mislila da mi se ruši tlo pod nogama, pjesma me vukla za rukav... Sada kada nam se doslovno trese pod nogama, kada se trese Petrinja, Sisak, Majske Poljane, Glina, Strašnik i okolna mjesta, čovjek zanijemi pred silom prirode. Ali čovjek je obdaren nadom i vjerom i one umiru posljednje. Niste sami, niste ostavljeni. Život je borbeno polje, ali najteže borbe najjači vode', poručila je glazbenica.