UŽIVAJU NA PUTOVANJU

Nemaju mira: Ovako izgleda odmor iz snova u Dubaiju Maje Šuput i njezinog supruga

16.01.2021 u 19:36

Bionic
Reading

Glazbenica i poduzetnica Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov ovih dana pune baterije u sunčanom Dubaiju, a ponosni budući roditelji uživaju punim plućima

Popularna pjevačica ne krije svoju strast prema putovanjima koju dijeli sa svojim suprugom Nenadom.

Maja i Nenad ove će godine postati roditelji, no ni globalna pandemija ih nije obeshrabrila da se otisnu na put.

Prvo su posjetili Italiju, a zatim su se uputili u Dubai, omiljenu zimsku destinaciju za mnoge koji ne ljube snijeg i hladnoću.

  • +19
Sva lica Maje Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Glazbenica koja se ove godine upustila u poduzetničke vode sa svojim brendom Majushka, svoje obožavatelje je oduševila na društvenim mrežama u pomno odabranim stajlinzima, osobito onima u morskom izdanju u trendi kupaćim kostimima.

Na jednoj od fotogafija je pokazala i u kakvom luksuzu uživa u Dubaiju pozirajući u raskošno uređenoj kupaonici hotela u kojem su odsjeli.

Stajling koji je Maja odabrala za odlazak na večeru također je izazvao puno pozitivnih komentara u kojima su pohvalili zavidnu figuru trendi trudnice.

Inače, bračni par Tatarinov je nedavno otkrio i kako će u njihovu obitelj doći dječak te da razmišljaju o nekom stranom imenu za bebu.

U međuvremenu, poduzetna Maja ne miruje pa je, tajanstvenom objavom na Instagramu, najavila i vlastitu liniju kupaćih kostima.

'I dalje su mi kupaći kostimi opsesija. Pssssst! Otkrit ću vam malu tajnu, ovo ljeto dolazi Majushka beachwear', poručila je pjevačica.