super izgleda

Fani Čapalija očarava u bijeloj haljini, svi joj poručuju da je predivna

23.09.2020 u 14:18

Bionic
Reading

Jedna od naših najljepših misica ne prestaje intrigirati svojim objavama zanimljivih i atraktivnih fotografija. Sada pozornost privlači u kreaciji koja joj savršeno pristaje

Bivša Miss Hrvatske 45-godišnja Fani Čapalija koja je na izboru za Miss svijeta ušla u top pet najljepših žena svijeta sve je aktivnija na Instagramu na kojem je nedavno otvorila profil. Najčešće objavljuje fotografije na kojima pokazuje kako održava liniju, prisjeća se nekadašnjih dana te kako se s godinama njezin izgled ne mijenja. Komentari fanova uglavnom otkrivaju oduševljenje, a tako je bilo i s posljednjom fotografijom na kojoj pozira u svjetlucavo bijeloj haljini s tričetvrt rukavima i dubokim dekolteom.

View this post on Instagram

💞

A post shared by Fani Čapalija (@fanicapalija_official) on

Poput slavne Jennifer Aniston, koja je devedesetih za vrijeme snimanja serije 'Prijatelji', postala poznata i po izričitom odbijanju nošenja grudnjaka, Fani se, sudeći prema fotografijama, često odriče mnogima neizbježnog komada donjeg rublja.

Već je mnogima poznato kako ta ljepotica godinama živi povučenim i mirnim životom na Čiovu.

Svojedobno je progovorila o tome što su sve muškarci radili da dođu do nje. 'Nitko prema meni nikada nije bio neugodan ili nasrtljiv. Simpatično mi je kada mi pokušavaju pristupiti preko razgovora o mom psiću Beniju, svi ljubitelji pasa znaju da su njihovi ljubimci uvijek zanimljiva tema razgovora. Često imam utisak da me se muškarci pomalo boje, iako uistinu nema nikakvog razloga za to. Slava i glamur su prolazni, na kraju je jedino važno tko smo i kakvi smo uistinu', izjavila je za 24sata.

View this post on Instagram

Ne more vrime 💙 #fanicapalija #itsok

A post shared by Fani Čapalija (@fanicapalija_official) on