kakav PRIZOR

Oduzima dah: Fani Čapalija bezbrižno uživa u babljem ljetu, u bijelom badiću istaknula liniju

10.09.2020 u 20:03

Bionic
Reading

Od kad je u srpnju jedna od najljepših Hrvatica otvorila Instagram, mnogi se ne prestaju oduševljavati njezinim objavama. Nakon niza životnih udaraca svoj je mir pronašla na Čiovu, gdje uživa u druženju s prijateljima, šetnjama, čitanju knjiga i ljubavi koju dobiva od svog kućnog ljubimca, a svoje fanove uveseljava atraktivnim fotografijama

Splićanka koja je svojedobno na izboru za Miss svijeta ušla među pet najljepših, nasmijana uživa u moru i pokazuje fantastičnu liniju u kupaćem kostimu. Zub vremena kao da je zaobilazi jer se s godinama gotovo i ne mijenja. Ne skida osmijeh s lica, disciplinirano vježba i živi dan po dan.

'Uživanje u posljednjim danima ljeta', kratko je Fani Čapalija komentirala fotografiju snimljenu na plaži u Splitu. Podsjetimo, bila je druga Hrvatica koja je otputovala na izbor za Miss svijeta, gdje je odmah ušla u top pet najljepših djevojaka i ponijela titulu najljepše Europljanke.

Nedavno se Fani prisjetila tog vremena. 'Trenutak kojeg se i danas, 27 godina kasnije, rado sjetim. Titulu Miss Hrvatske jednako ponosno nosim danas kao i tada. Jednom Miss, uvijek Miss', poručila je pored fotografija na kojima je imala svega 18 godina. Smiješila joj se blistava svjetska karijera u svijetu manekenstva, no ona je odlučila ne slijediti takve ambicije. Tu i tamo se vrati u manekenske vode pa je možemo vidjeti u kakvoj modnoj kampanji ili glazbenom spotu.