stigla je beba

Fabijan Pavao Medvešek otkrio je veliku vijest: On i njegova Karla postali su roditelji

26.01.2023 u 21:13

Bionic
Reading

Glumac i član žirija Supertalenta, Fabijan Pavao Medvešek i njegova supruga Karla Abramović Medvešek postali su roditelji, a sretnu vijest Fabijan je podijelio na svom Instagram profilu

Jedan od najzaposlenijih mladih glumaca kojeg su gledatelji do nedavno mogli pratiti kao člana žirija popularnog showa 'Supertalent', na Instagramu je objavio fotografiju koja nije mogla proći nezapaženo.

Fotografija, očito snimljena u bolnici, prikazuje zamotanu bebu na čijoj plahtici piše 'Medvešek'. Uz objavljenu fotografiju glumac je napisao 25.1. i time dao do znanja da su on i supruga Karla u srijedu postali roditelji.

Iako nije otkrio spol bebe, zbog plavog ruba na robici mnogi su pretpostavili kako se radi o dječaku. U komentarima glumcu su se vrlo brzo javili brojni poznati Hrvati s dobri željama. Tako su sretnom paru, među ostalima, čestitali Maja Šuput, Janko Popović Volarića, Jelena Veljača, Ivan Šarić i Marijo Petreković i brojni drugi.

Vijest da će postati roditelji, par je 'skrivao' sve do zadnjih tjedana Karline trudnoće. Naime, da da ga čeka uloga života, ona očinska, Fabijan je otkrio krajem listopada. 'Volimo te neke bitne i ključne stvari ostaviti nama, ali naravno nismo mogli sakriti da stiže, da nam netko stiže. Užasno sam uzbuđen i užasno se veselim, ali što će biti od toga ne znam. Zna se već i spol, ali... Stvarno jedino o čemu mi razmišljamo je da to dijete bude zdravo, i dobro i da nam dođe', ispričao je tada za InMagazin Nove TV.

Inače, popularni glumac i njegova Karla zajedno su još od srednjoškolskih dana. Karla je završila studij produkcije u Engleskoj, a Fabijan je magistrirao na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. U tom razdoblju su održavali vezu na daljinu, a u bračnu luku uplovili su prošle godine u Motovunu.

Fabijan Pavao Medvešek Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjevic / CROPIX