VESELA ATMOSFERA

Mladenka zablistala u elegantnoj vjenčanici: Glumac Fabijan Pavao Medvešek oženio se u Motovunu

29.05.2022 u 18:27

Bionic
Reading

Kazališni, TV i filmski glumac Fabijan Pavao Medvešek, sin poznatog domaćeg glumca i redatelja Renea Medvešeka, u Motovunu je izgovorio sudbonosno 'da'

Njegova životna odabranica, lijepa Karla Abramović za tu je prigodu odabrala efektnu vjenčanicu koja prati figuru, dok je Medvešek (29) bio u elegantnom tamnom odijelu i s leptir mašnom.

Fabijan Pavao, najpoznatiji po ulogama u serijama 'Crno-bijeli svijet' i 'Na granici', ali i kao pobjednik u popularnom showu 'Tvoje lice zvuči poznato' 2020., s Karlom je u vezi još od srednje škole, a njihova je ljubav opstala i usprkos izazovima i razdvojenosti dok su studirali na različitim mjestima - on glumu na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti, a Karla produkciju u Velikoj Britaniji.

Par se odlučio vjenčati u Motovunu, a djelić veselog ozračja mogao se vidjeti i na Instagramu.

Za atmosferu je bio zadužen poznati glazbenik Saša Lozar.

Medvešekov kum bio je njegov dobar prijatelj, također glumac Nikola Baće.

  • +2
Fabijan Pavao Medvešek Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

U jednom je ranijem intervjuu, Fabijan Pavao otkrio da mu je najveća podrška njegova djevojka Karla.

'Imam stvarno sreću da je moja djevojka nevjerojatna podrška i na neki način čeka me da obavim to što sad moram obaviti, ona isto ima milijun svojih nekih stvari. Znamo da je sad taj neki naš period dok imamo ove godine da moramo s obje ruke obuhvatiti sve što možemo i onda ćemo jedan dan, neću reći, naslonit ćemo se i gledati s balkona, ali hoćemo', poručio je tad glumac.