beba stiže u veljači

Fabijan Pavao Medvešek podijelio sa svijetom veliku vijest: Njegova Karla, koju voli još od srednje škole rodit će njihovo prvo dijete

26.10.2022 u 19:46

Bionic
Reading

Jedan od najzaposlenijih mladih glumaca kojeg gledatelji trenutno mogu pratiti kao člana žirija popularnog showa 'Supertalent', otkrio je da će uskoro 'početi igrati' svoju najdražu ulogu života, onu očinsku

'Volimo te neke bitne i ključne stvari ostaviti nama, ali naravno nismo mogli sakriti da stiže, da nam netko stiže. Užasno sam uzbuđen i užasno se veselim, ali što će biti od toga ne znam. Zna se već i spol, ali... Stvarno jedino o čemu mi razmišljamo je da to dijete bude zdravo, i dobro i da nam dođe', ispričao je Fabijan Pavao Medvešek za InMagazin Nove TV.

Podsjetimo, glumac i Karla Abramović Medvešek zajedno su još od srednjoškolskih dana. Karla je završila studij produkcije u Engleskoj, a Fabijan je magistrirao na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. U tom razdoblju su održavali vezu na daljinu, a vjenčali su se ove godine.

Sudbonosno 'da' izrekli su u Motovunu. Fabijanu je kum bio kolega glumac Nikola Blaće, a goste je zabavljao pjevač Saša Lozar.

Zagrebački glumac, inače sin Renea Medvešeka, ranije je izjavio da smatra kako je za kvalitetan odnos najvažnije puno zdrave komunikacije te da je 'ljubomora sigurno ponekad dobar poticaj i znak da je nekome stalo'. Pohvalio se da je 'najbogatiji čovjek na svijetu jer ima osobu koja ga razumije, koju on razumije i s kojom sve divno funkcionira te da bi svima poželio lijepu vezu kao što je njihova'.

  • +2
Fabijan Pavao Medvešek Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo