najemotivniji trenutak

Svi pričaju o muškarcu koji je Celine Dion dopratio na pozornicu, znamo o kome je riječ

05.02.2024 u 12:12

Bionic
Reading

Dolazak Celine Dion na pozornicu bio je najemotivniji trenutak dodjele nagrade Grammy, a u svemu joj je pomogao njezin 23-godišnji sin

Kada je televizijska mreža CBS najavila da će na dodjeli Grammyja biti i jedna zvijezda iznenađenja, baš svi u Crypto.com Areni bili su oduševljeni saznanjem da je to - Celine Dion.

Slavnu pjevačicu već nekoliko godina iznimno rijetko viđamo u javnosti uslijed njene teške borbe sa sindromom ukočene osobe, neizlječivim neurološkim poremećajem zbog kojeg je otkazala svjetsku turneju te sve planove za budućnost svoje karijere.

Emotivna dobrodošlica koju joj je priuštila ganuta publika oduševljenim aplauzom izazvala je burnu reakciju kod Celine kojoj su na oči navrle suze.

Glazbena ikona na pozornicu se uspela na samom kraju kako bi uručila nagradu za album godine (koju je osvojila Taylor Swift), a na putu do pozornice imala je pomoć muškarca čiji je identitet mnoge zaintrigirao.

Ubrzo se saznalo da je riječ o njenom 23-godišnjem sinu Reneu-Charlesu Angelilu, kojeg je dobila u braku s tragično preminulim glazbenim producentom i pjevačem Reneom Angelilom, koji je 2016. izgubio bitku s rakom, 22 godine nakon što su uplovili u bračne vode.

  • +4
Celine Dion Izvor: Profimedia / Autor: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Rene-Charles njihov je najstariji sin, a 2010., u dobi od 42 godine Celine Dion rodila je blizance Eddyja i Nelsona.

'Hvala vam svima, uzvraćam vam ljubav. Kad kažem da sam sretna što sam ovdje, zaista to mislim od srca', rekla je na pozornici Celine Dion i prije objave nominiranih okupljenima je poručila da nikada 'ne uzimaju zdravo za gotovo sreću koju glazba donosi'.

Kanadska zvijezda svoj je prvi Grammy osvojila davne 1992., a za ovu prestižnu nagradu bila je nominirana čak 16 puta.

TKO BI JOJ ZAMJERIO?

Meryl Streep zakasnila na dodjelu, pa na pozornici izljubila zeta

Pogledaj galeriju