markantni mladić

Svi bruje o mladom Nikki Gonzalezu, a njegova majka je Lauren Sanchez, zaručnica Jeffa Bezosa

22.01.2024 u 11:17

Bionic
Reading

Zaručnica Jeffa Bezosa, ovih dana puca od ponosa. Njezin prvorođeni sin debitirao je kao model u Milanu na modnoj reviji talijanskog brenda Dolce & Gabbana

Mladi maneken Nikko Gonzales je dobio brojne komplimente, ne samo od svoje majke, Lauren Sanchez nego od brojnih slavnih osoba poput Kim Kardashian ili Nicky Hilton koje su komentirale njegove fotografije na društvenim mrežama.

Nikko ima 22 godine i rezultat je braka Lauren s igračem američke nogometne lige Tonyjem Gonzálezom. Kad je bivši par otišao svojim putem (nedugo nakon rođenja Nikke 2001. godine), ponovno su izgradili svoje živote no ostali su u super odnosu i druže se.

Nikko je influencer i ima vojsku pratitelja koju čini više od 22 tisuće ljudi s kojima dijeli detalje svakodnevnog života. Obožava prirodu, a posebnu strast gaji prema moru. Poput majke ima izraženu humanitarni karakter. Odnedavno kao kuhar surađuje s nevladinom organizacijom This Is About Humanity koja pomaže djeci koja su odvojena od obitelji na granici SAD-a i Meksika. 'Zahvalan što sam imao čast da sam mogao pomoći i što sam mogao saznati više o problemima koji pogađaju naše društvo', izrazio je svoje iskustvo u ovoj dobrotvornoj inicijativi.

Kasd je riječ o njegovom ljubavnom životu, u vezi je s plavokosom djevojkom po imenu Geneva. Veza, koja se čini vrlo čvrstom, a i mama Lauren čini se, podržava vezu i često na društvenim mrežama komentira buduću snahu s emotikonima u obliku srca i lijepim riječima.

Inače, Lauren je također majka Evana (17) i Elle (16), oboje rođenih iz njezine veze s biznismenom Patrickom Whitesselom. Sportaš je pak 2007. ponovno stao pred oltar s October González s kojom je dobio kćeri Maliju (16) i River (13).

Podsjetimo, Lauren je vezu s Bezosom započela je, 2018. godine dok su oboje još bili u braku, a zahtjev za razvodom podnijela je 2019. godine.

crni bikini

Lauren Sanchez uživa na jahti, a iskoristila je i priliku za sunčanje

Pogledaj galeriju