Ayda Field

Supruga Robbieja Williamsa hitno hospitalizirana nakon noćnog izlaska

22.01.2024 u 20:15

Bionic
Reading

Nakon noćnog izlaska u L.A.-u, Ayda Field Williams hitno je prevezena u bolnicu, no razlog zasad nije poznat

Supruga Robbieja Williamsa, Ayda Field, iznenadila je lošom viješću svoje pratitelje na društvenim mrežama. Naime otkrila je da je nakon noćnog izlaska hitno hospitalizirana u Los Angelesu, no razlog je zadržala za sebe.

'Nakon savršene večeri, ne baš savršen kraj. Sada sam se vratila i odmaram se zahvaljujući mom divnom mužu Robbieju Williamsu, koji je bio uz mene', napisala je uz fotografiju na kojoj sjedi snuždenog izraza lica na bolničkom krevetu.

Ne odavši zašto je hitno prevezena u bolnicu, jasno se vidi da su je liječnici spojili na monitor za praćenje rada srca te da prima infuziju.

Večer su Ayda i Robbie Williams proveli u noćnom izlasku u popularnom restoranu Cipriani u Los Angelesu, gdje su im se pridružili Joan Collins i njezin suprug Percy Gibson.

Sada se čini da Aydi nije ništa ozbiljno jer je već na Instagram postavila sliku fotografiranu te večeri, na kojoj stoji uz supruga Robbieja. Dok je ona blistala u zlatnosrebrnoj haljini posutoj šljokicama, pjevač se s njom modno uskladio odabirom srebrnih cipela.