TRI LJEPOTICE

Evo što o prezgodnoj sestri kaže Anja Alavanja Romac

26.10.2018 u 00:17

Bionic
Reading

Posjetiteljima modne revije Roberta Severa, koja se na Zagrebačkom velesajmu ,u sklopu 27. Bipa Fashion.hr-a, održala u srijedu, za oko je zapela mlada djevojka u društvu lijepe voditeljice Anje Alavanja Romac

Da slobodne trenutke od poslovnih i obiteljskih obveza voli provoditi u društvu starije sestre Ine, voditeljica emisije 'Zdravlje na kvadrat' Nove TV otkrila je nedavno tportalu tijekom odmora u Portugalu.

'U Caiscaisu pored Lisabona smo, sestra s obitelji i ja. Prekrasno je, toplo. To je baš ljetovaliste pored Lisabona s dugim oceanskim plažama, tako da smo to prilagodili djeci', otkrila je za tportal početkom listopada Alavanja Romac, koja je u svoj treći posjet Portugalu prvi put povela i djecu.

'Razgledavanje Lisabona smo obavile sestra i ja same, u pola dana smo obišle hrpu toga, jer takvu privilegiju no kids obilaska imamo rijetko', priznala nam je tada Anja, koja je odmor u okolici Lisabona provodila sa starijom sestrom Inom.

U srijedu je Anja imala no kids večer koju je iskoristila za odlazak na modnu reviju Roberta Severa, a i ovom prilikom bila je u društvu sestre Ine.

Posjetiteljima 27. Bipa Fashion.hr-a na Zagrebačkom velesajmu te večeri je za oko zapela još jedna lijepa djevojka u njihovom društvu, koju do sada nismo imali prilike viđati u javnosti s Anjom.

O zagonetnoj djevojci oglasila se Anja putem svog Instagrama, no osim da se radi o njezinoj mlađoj sestri Lari, nije puno toga otkrila.

'Nas tri! Svaka fura svoj film, svaka ima drugi stil, ali smo svejedno #sisters #alavanjke', napisala je Anja i podijelila fotografije s Inom i Larom.

Kao javnosti dosad nepoznata djevojka, lijepa Lara ima preko tisuću obožavatelja na Instagramu.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Snapchat: lara35801 (@lara.alavanja) on