LJETO U PUNOM JEKU

Iva Šarić, Mirna Maras i Anja Alavanja: Lijepe Hrvatice zablistale u bikiniju

16.07.2018 u 09:03

Bionic
Reading

Za naše slavne mame, Ivu Šarić, Anju Alvanju Romac i Mirnu Maras Batinić ljeto je već u punom jeku pa one uživaju u malim morskim radostima sa svojim potomcima. Lijepe su mame uskočile u omiljene bikinije i pritom pokazale zavidne figure

Omiljena ljetna oaza lijepe bivše supruge nogometaša Jerke Leke, manekenke Ive Šarić je otok Murter na kojem već godinama provodi najtoplije mjesece u godini. Iznimka nije ni ovo ljeto, a lijepa Iva sa sinčićima uživa u bazenu pored svog apartamana. Svoju senzacionalnu figuru naglasila je trendovskim bikinijem retro kroja, a njegova bijela boja naglasila je Ivin preplanuli ten.

Tajna njezinog sve boljeg izgleda, kaže, je u godinama. 'Valjda to s godinama dođe. Ali svakako me djeca čine takvom', otkriva Iva koja surađuje s međunarodnom agencijom za nekretnine, a uz to se bavi i modelingom.

  • +23
Iva Šarić Leko Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Za bijeli bikini odlučila se i Anja Alavanja, koja se odlučila za klasični trokutasti dizajn grudnjak, a društvo joj na drvenom muliću pravi sinčić. Koja je tajna njezine figure, lijepa je voditeljica otkrila nedavno za tportal.

'To su geni i trčanje za klincima. (smijeh) Vježbam tijekom cijele godine. Nekad je to aerobik, nekad pilates, a nekad joga, glavno da dva puta tjedno nešto odradim, odvježbam, da ostanem u formi', poručila je Anja.

  • +5
Anja Alavanja Romac Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Nekadašnja najseksi Hrvatica Mirna Maras Batinić u kupaćem kostimu s cvjetnim printom i hit gaćicama visokog struka pokazala je zavidnu figuru. Lijepa plavuša prije godinu dana na svijet je donijela kćerkicu Meri s kojom uživa u prvom ljetovanju.