PRAVA ISTINA

Evo što je zapravo potaknulo šuškanja da su Brad Pitt i Charlize Theron u vezi

22.01.2019 u 11:09

Bionic
Reading

Prije nekih šest mjeseci dvoje holivudskih glumaca prvi put se zajedno našlo pred objektivima, ali ne na snimanju filma, već reklame za skupocjene satove, a iako se nagađalo da su u tajnoj vezi, čini se da to baš i nije istina

Oni su jedni od najzgodnijih holivudskih glumaca, stoga nikoga nije iznenadila vijest o njihovoj navodnoj vezi. Ipak, ako je vjerovati izvorima bliskima paru, koji je sve to dojavio američkom Peopleu, Charlize Theron i Brad Pitt ipak nisu zaljubljeni, a Pittova bivša supruga Angelina Jolie može odahnuti.

  • +10
Brad Pitt i Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Prije šest mjeseci zajedno su snimali reklamu, no od tada se nisu vidjeli niti su bili u vezi. Napisi da njih dvoje imaju romantičnu vezu potpuno su lažni', otkrio je izvor i tako demantirao medijsku vijest da su 55-godišnji Pitt i 43-godišnja Theron zajedno.

Vijest o tome objavio je prvi britanski The Sun, otkrivši kako je par u vezi od Božića, a iako niti jedno od njih to nije željelo komentirati te je čak i bivši partner Charlize Theron, glumac Sean Penn, cijelu priču nazvao smiješnom, sve se proširilo neviđenom brzinom.

  • +5
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sama Charlize Theron, otkako je 2015. godine prekinula zaruke sa Seanom Pennom, nije bila službeno u nekoj vezi, baš kao ni Brad Pitt, kojeg se nakon rastave od Angeline Jolie, u rujnu 2017. godine, posljednje povezivalo s Neri Oxman, a njihova veza naknadno je proglašena lažnom.