NOVI HOLIVUDSKI PAR

Brad Pitt ponovno ljubi: Glumačka zvijezda viđa se sa slavnom kolegicom

20.01.2019 u 12:06

Bionic
Reading

Nakon više od dvije godine otkako se razišao sa suprugom Angelinom Jolie, holivudska zvijezda Brad Pitt, prema pisanju britanskih medija, viđa se s kolegicom Charlize Theron

Za novi holivudski par, prema pisanju The Suna, zaslužan je Sean Penn, bivši zaručnik 43-godišnje Charlize koji ih je upoznao.

Neko su vrijeme bili sam prijatelji, no prijateljstvo 55-godišnjeg glumca i 12 godina mlađe kolegice navodno je oko Božića preraslo u nešto više.

Pretprošle subote Brad je bio na projekciji filma 'If Beale Street Could Talk', no na partyju nakon projekcije, na kojemu je pozirao s glumicom Blancom Blanco, nije se dugo zadržavao.

Prema izvoru britanskog The Suna, glumac se nakon projekcije presvukao i ptišao do dvorca Marmont u zapadnom Hollywoodu, na party filma 'Roma', na kojemu se pridružio Charlize. U tom svjetlu još je zanimljivija objava glumice Blance Blanco, koja je pozirala i s Charlize Theron i oboma zahvalila na pozivu na 'njihovo privatno okupljanje'.

'U kutu bara Charlize je ispijala koktel s votkom, a Brad se držao mineralne vode', otkrio je izvor.

Podsjetimo, glumac je nakon propasti braka s Angelinom Jolie i uslijed borbe za skrbništvo nad njihovom djecom, prestao piti alkohol.

Izvor navodi kako nisu mogli sakriti svoje osjećaje, a Brad joj je, držeći ruku oko njezinih leđa, u jednmom trenutku i namignuo.

'Činilo se kako je Bradu konačno sve sjelo na svoje mjesto, a oboje su izgledali vrlo sretno', otrkio je izvor.

Par navodno provodi dosta vremena zajedno u njegovoj kući u Kaliforniji, a iako se viđaju već mejsec dana, Charlize, koja ima dvoje usvojene djece, još nije imala prilike upoznati Bradovih šestero djece.

  • +19
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Posljednji s kojim su povezivali Charlize je holivudski glumac švedskog porijekla Alexander Skarsgard, zvijezda HBO-ove serije 'Male laži'.

Nakon propasti braka s Angelinom Jolie pisalo se o Bradovoj vezi s izraelskom arhitekticom i sveučilišnom predavačicom Neri Oxman, nagađalo se i o vezi s duhovnom iscjeliteljicom Sat Hari Khalsom, a nisu bile rijetke noi glasine o pomirenju s prvom suprugom Jennifer Aniston nakon njezinog razvoda od Justina Theoruxa.

Sat Hari Khalsa

Nova ljubav ili samo prijateljstvo: Duhovna iscjeliteljica vratila je osmijeh na lice Bradu Pittu

Pogledaj galeriju