IMA LI KRAJA?

Brad Pitt nije nimalo oduševljen ovim potezima i odlukama Angeline Jolie

09.01.2019 u 09:54

Bionic
Reading

Slavni holivudski glumac više ne može sakriti koliko je nesretan što bitka za skrbništvo nad njihovo šestero djece još uvijek nije završila i što on trenutno nema nikakvog utjecaja na njihov odgoj. Ipak, stvar koja mu najviše smeta činjenica je da djeca više vremena provode s tjelohraniteljima i asistentima nego sa svojom majkom

Iako su papire za razvod predali prije nevjerojatna 42 mjeseca, bitka za skrbništvo nad njihovo šestero djece Angeline Jolie i Brada Pitta i dalje traje. Budući da je isprva glumica zatražila puno skrbništvo, dok Pitt želi da imaju jednaka prava, čeka se službena odluka suda, a do tada, slavni glumac mora gledati što se događa s njegovom djecom i ne uplitati se.

  • +10
Brad Pitt i Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Navodno 55-godišnjem glumcu najteže padaju paparazzo fotografije iz kojih je vidljivo kako tjelohranitelji njegove bivše supruge imaju ulogu dadilja njihovoj djeci. Tako je nedavno u shoppingu snimljen jedan od tjelohranitelja kako pravi društvo 10-godišnjoj Vivienne i 12-godišnjoj Shiloh, dok Angeline nema nigdje 'na vidiku'.

'Brad je silno razočaran jer još uvijek nije dobio priliku provesti više vremena uživajući u odrastanju svoje djece. Najgora stvar ovog razvoda za njega nije bila ta što je ostao bez Angeline, već to što više ne može svakodnevno biti s djecom. Ponajviše je uznemiren činjenicom da nema veću ulogu i kontrolu nad odgojem, a ne sviđa mu se ni to što djeca provode toliko vremena s tjelohraniteljima i ostalim Angelinim pomoćnicima koje je angažirala, a koje on uopće nije odobrio. Jednostavno ne voli da stranci provode toliko vremena i imaju toliki utjecaj na djecu', otkrio je izvor blizak glumcu.