TIHO RATUJU GODINAMA

Nova trakavica na pomolu: Bivša i nova ljubav Brada Pitta nikako se ne podnose

21.01.2019 u 09:49

Bionic
Reading

Charlize Theron, nova odabranica Brada Pitta, o čijoj je vezi The Sun pisao u subotu, u višegodišnjem je ratu za filmske uloge s Angelinom Jolie i međusobno se ne podnose

O ratovanju za filmske uloge i međusobnoj netrpeljivosti u Radar Onlineu su pisali još 2017. godine, kada su tvrdili da je jedini razlog Angelininog odugovlačenja s potpisivanjem ugovora za remake 'Frankesteinovog čudovišta' razljutiti plavokosu ljepoticu Theron.

Universal Pictures je te godine predstavio Dark Universe, svoju verziju filmske crossover obitelji kakvu ima Marvel. Počeli su s Tomom Cruiseom i 'Mumijom', a u planu su tada već imali neke od najpoznatijih horora u povijesti poput 'The Invisible Mana' s Johnnyjem Deppom, Dr. Jekylla s Russellom Croweom i 'Frankesteinovog čudovišta' s Javierom Bardemom.

Jolie se tada navodno jako gurala dobiti ulogu Frankestinove nevjeste, a druga pretedentica za tu ulogu bila je Charlize Theron.

Prema pisanju Radara, Angelina je tada namjerno sputavala Theron. Odbijala se posvetiti projektu, a dok se čekala njezina odluka uskratila je svojoj suparnici priliku da prihvati neke druge uloge.

  • +18
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Angie se nije dogovorila s Universalom za snimanje filma o čudovištu, ali ponuda joj je još uijek na stolu. Mogla bi zaraditi 20 milijuna dolara. Čini se da je uživala u sputavanju Charlize koja je jako željela snimati ovaj film, i dojam je da je to jedini razlog zbog kojeg je i ušla u projekt', rekao je izvor Radaru.

Glumice su navodno ratovale i oko uloge u filmu 'Ubojstvo u Orient Expressu'. Jolie je tu ulogu odbila, a kad se u igri pojavila Theron, u Jolie se probudio interes za snimanje. Na kraju ulogu nije prihvatila ni jedna, a kasnije ju je prihvatila Michelle Pfeiffer.

Povijest njihovog sukoba seže još u 2010. i film 'Turist' u kojemu je Angelina tumačila ulogu koju je Charlize odbila.

'Festival uzajamne mržnje ove dvije glumice otpočele su davno i jednostavno ne žele prestati', rekao je Radaru poznavatelj situacije, a čini se kako bitku s filmskog ratišta sele na ljubavno bojno polje.

  • +11
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia