'NE MOGU UOPĆE...'

Evo prve reakcije Baby Lasagne na vodeće mjesto na kladionicama za pobjedu

29.02.2024 u 22:35

Bionic
Reading

Baby Lasagna, mladi Umažanin pravog imena Marko Purišić, u ovom se trenutku nalazi na prvom mjestu eurovizijskih kladionica koje mu predviđaju pobjedu s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim'

Purišić je s tom pjesmom pobijedio na ovogodišnjoj Dori te će braniti boje Hrvatske i na Eurosongu u Švedskoj u svibnju ove godine, a čini se da je njegova izvedba zaintrigirala ne samo Hrvate.

Naime, u ovom trenutku Baby Lasagna je na prvom mjestu na kladionicama za pobjedu, pretekavši i Ukrajinu.

Na društvenim mrežama, mladi glazbenik prokomentirao je taj velik uspjeh.

Ovo je ujedno i prvi put da se Hrvatska našla na prvom mjestu te liste i da je nekom hrvatskom predstavniku to uspjelo.

'Upravo se dogodilo nešto ludo, ne mogu čak ni pravilno reagirati u ovom trenutku, ali Hrvatska je upravo dospjela na prvo mjesto za pobjedu na Eurosongu. Što??!', nije krio svoje zadovoljstvo pomalo zbunjeni Baby Lasagna.

  • +17
Baby Lasagna na Dori 2024 Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Kladionice tako Baby Lasagni daju 15 posto šansi za pobjedu, dok se na drugom mjestu nalazi Ukrajina s 14 posto, a zanimljivo je da devet najpopularnijih kladionica ima najniže kvote baš na njega.

Baby Lasagna je pjevač, gitarist, glazbeni producent i autor, a pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim' sam je napisao i uglazbio. Marko je bio član grupe Manntra od 2011. do 2016. pa od 2018. do 2022. godine, koja je inače također nastupila na Dori 2019. godine s pjesmom 'In The Shadows' kada su završili na četvrtom mjestu.