SIMPATIČNA OBJAVA

Upoznajte mamu Lasagnu: Baby Lasagna sve je raznježio ovom objavom

29.02.2024 u 19:30

Bionic
Reading

Dojmovi nakon što je mladi Umažanin Baby Lasagna pobijedio na ovogodišnjoj Dori još uvijek se ne stišavaju

S velikim se zanimanjem prati svaki potez novoizabranog predstavnika koji će braniti boje Hrvatske na Eurosongu u Švedskoj u svibnju.

Ovogodišnji pobjednik Dore na Instagramu je podijelio svoju prvu fotografiju nakon uvjerljive pobjede s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim', koja je izazvala burne reakcije.

Odmah nakon nastupa i osvojene pobjede Marko je zagrlio svoju majku koja mu je od srce čestitala na pobjedi.

Baby Lasagni, odnosno Marku Purišiću, ponosna je mama, kratko ošišane plave kose u crvenoj jakni odmah pojurila čestitati na pobjedi. Nije drugo trebalo čekati na oduševljene komentare na račun simpatične fotografije. 

  • +17
Baby Lasagna na Dori 2024 Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

'Mama Lasagna sa svojom bebom', 'Opet si nam rastopio srca', 'Nema ljepšeg osjećaja od majčinog ponosa. Bravo mama i tata', 'Obitelj na prvom mjestu, uvijek', glasili su samo su neki od komentara na Lasagninom Instagramu.

Glazbenik koji dolazi iz Umaga, prilikom svog povratka u Istru, posjetio je općinu Kaštelir-Labinci, odakle je njegova djevojka Elizabeta Ružić i gdje je snimio spot za pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim'.

Inače, mladi glazbenik u svibnju odlazi u Švedsku gdje će sa svojom pjesmom braniti boje Hrvatske na ovom poznatom glazbenom natjecanju, a pjesma je izazvala veliku pozornost i izvan Hrvastke. Nakon što je službeni YouTube kanal Eurosonga objavio je njegov nastup, u tri dana je ta snimka skupila milijun pregleda i brojne pozitivne komentare.