SVE ZA LJUBAV

Evo kako su zadnje slobodne trenutke uoči odlaska u Rusiju proveli naši nogometaši

11.06.2018 u 11:08

Bionic
Reading

Naši nogometni reprezentativci krenuli su jutros za Rusiju, a posljednji slobodni vikend prije odlaska na prvenstvo neki od zaljubljenih nogometaša proveli su u društvu svojih atraktivnih djevojaka

Nakon što su nekoliko dana proveli na pripremama u Opatiji i Rijeci hrvatski reprezentativci dobili su slobodan vikend uoči odlaska na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiju. Kratka, ali slatka dva slobodna dana mnogi su nogometaši odlučili iskoristiti za oproštaj od svojih djevojaka.

Mladi vratar Dominik Livaković ravno iz Rijeke uputio se u rodni Zadar, gdje ga je osim obitelji čekala djevojka Helena Matić. Atraktivna Zagrepčanka i stasiti golman uživali su u društvu svog kućnog ljubimca. Sunčani vikend zaljubljeni golupčići proveli su šetajući, odmarajući i guštajući u raznim delicijama.

🌎❤️

Objavu dijeli Helena Matić (@helenamatic)

Putem Instagrama nogometaš i nekadašnja klizačica pohvalili su se zajedničkim fotografijama.

Osim Livakovića, svojoj je dragoj odmah nakon obveznih treninga požurio i naš najmlađi reprezentativac Duje Ćaleta Car. Perspektivni Šibenčanin odletio je čak do samog juga Jadrana.

U zračnoj luci u Dubrovniku čekala ga je djevojka Adriana Đurđević. Par je slobodne dane proveo s Adrianinom obitelji u njezinu rodnom gradu. Uživali su u igri s njezinom nećakinjom koja je oduševljena tetinim odabranikom, a mjesta je ostalo i za romantiku, pa su se uputili ovjekovječiti sretne trenutke na Srđ, odakle se pruža najljepši pogled na grad.

Voljene se zaželio i naš Vedran Ćorluka te je ovu prigodu iskoristio da s Frankom Batelić proslavi rođendan na koji nije stigao prošli tjedan, kada je imao obveze s reprezentacijom.

  • +8
Franka Batelić i Vedran Ćorluka Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Popularna pjevačica nakon odrađenog koncerta na Polo Beach Cupu u Rovinju otišla je u rodni Labin te se sastala s budućim suprugom. Nakon što završi prvenstvo u Rusiji par planira intimno vjenčanje u Istri.

  • +40
Hrvatska reprezentacija otputovala u Rusiju Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL