LIJEPA DUBROVKINJA

Kakva figura: Djevojka našeg najmlađeg reprezentativca prava je senzacija

05.06.2018 u 10:32

Bionic
Reading

Modna blogerica, diplomirana pravnica i prirodna ljepotica, sve to opisuje Adrianu Đurđević, djevojku hrvatskog nogometnog reprezentativca Duje Ćalete Cara. Vrućine koje su posljednjih dana zavladale Lijepom Našom i atraktivnu su Dubrovkinju natjerale da uskoči u nešto oskudniju odjeću

U Dubrovniku već neko vrijeme vladaju prave ljetne temperature, a zbog toga nije rijetkost na gradskim plažama ili terasama hotela vidjeti zgodne djevojke u kupaćim kostimima.

Jedna od onih koje nikome sigurno neće promaknuti je i 26-godišnja Adriana Đurđević, djevojka našeg najmlađeg reprezentativca Duje Ćalete Cara koji će predstavljati Hrvatsku na skorašnjem nogometnom prvenstvu u Rusiji.

Lijepa Adriana putem Instagrama, na kojem rado objavljuje privatne fotografije, pohvalila se svojom skladnom figurom u zanimljivom badiću.

Pozirala je u trendi jednodijelnom kostimu boje ciklame koji je istaknuo sve njezine atribute. U prvom planu bile su joj vitke noge, ali i preplanuli ten.

La vie est belle. 🐚 #france #marseille #beautifuldestinations

Objavu dijeli adriana đurđević (@adrianadurdevic)

Svoju figuru Adriana redovito održava fitnesom, a nerijetko je se može vidjeti u teretani s voljenim Dujom.

Za svoj izgled ova mlada Dubrovkinja redovito dobiva samo komplimente, a isto je bilo i kada se razodjenula u kupaći kostim.