ljubav je ipak jača

Evo kako su Shakira i Pique demantirali tračeve o prekidu

13.10.2017 u 09:55

Bionic
Reading

Prije otprilike tjedan dana svijet je šokirala vijest kako se nogometaš Gerard Pique i popularna pjevačica Shakira razilaze nakon šest godina sretne veze u kojoj su dobili dvogodišnjeg sina Sashu te četverogodišnjeg Milana. No ovih dana su na najljepši mogući način demantirali tračeve o prekidu

Iako je prije dva dana jednim potezom slavni igrač nogometnog kluba Barcelone Gerard Pique već dao naslutiti kako ljubav između njega i kolumbijske pjevačice Shakire nije u krizi, tek su u srijedu službeno ušutkali glasine o prekidu.

Naime par je snimljen tijekom vožnje u obiteljskom automobilu u blizini njihove kuće u Barceloni. Poznata plavuša cijelo je vrijeme budno pratila što se događa i koliko ju fotografa prati, a onda je na izlasku iz vozila odlučila svima pokazati kako još uvijek jako voli svog dugogodišnjeg partnera. 

  • +9
Shakira i Pique Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strastvenim poljupcima i zagrljajima na parkingu pokazali su da je njihova ljubav jača od ičega. 

Inače, kao razlog prekida strani su mediji navodili nogometaševe probleme s kockanjem, ali i to što su zajedno u javnosti viđeni zadnji put u srpnju.

Slavni par od početka svoje ljubavne veze, koja je započela 2011., svoj privatni život pokušava držati podalje od javnosti, pa su tako rijetke i prilike kada svoje intimne trenutke objavljuju na društvenim mrežama.

Campions!!!! Força Barça!

Objavu dijeli Gerard Piqué (@3gerardpique)

'Ona je najbolja majka na svijetu, odmah pored moje. Milan ne može imati bolju majku. Ona je predana, pažljiva i puna ljubavi te je savršen odnos između njih dvoje. Mnogo sam naučio od Shakire. Osim što ima uspješnu karijeru, ona mnogo toga zna i zaista se uz nju puno nauči. Otkad je ušla u moj život, u potpunosti me promijenila na bolje', rekao je jednom prilikom branič Barcelone. 

Els meus dos mites.

Objavu dijeli Gerard Piqué (@3gerardpique)

No ni pjevačica mu nije ostala dužna pa je također u svom intervjuu 2014. za časopis Latina rekla: 'On je sa mnom jer želi biti sa Shakirom kao osobom, a ne zbog moje popularnosti. On je najposebniji muškarac kojeg sam upoznala.'