zagrebačko ljeto

Evo kako poznate mame sa svojim bebama provode vruće ljeto u našoj metropoli

18.08.2017 u 11:59

Bionic
Reading

Velike vrućine još uvijek su prisutne diljem naše zemlje, pa mnogi koji to mogu spas i dalje traže u moru. No neki nisu te sreće jer su ih obveze ipak prikovale za užarenu metropolu. Naše slavne glumice i voditeljice koje su nedavno postale majke pokazale su nam kako provode ove ljetne dane u Zagrebu sa svojim mališanima

Televizijska voditeljica Mirna Maras Batinić, koja je prije pet mjeseci drugi put postala majka, nakon kratkog obiteljskog odmora u Rovinju vratila se u Zagreb jer su je čekale nove poslovne obveze. 

Ljeto u Zagrebu 💙 #zagreb #summer #walkingalone #enjoyingit 👌🏻😎😉

A post shared by Mirna Maras Batinic (@mirnamaras) on

Budući da je njezin sin Niko, kojeg je dobila u prvom braku s Marijem Valentićem, ovih dana s ocem u susjednoj Sloveniji te uživaju u planinarenju, Mirna se trenutno potpuno posvetila svojoj petomjesečnoj djevojčici koju ima sa sadašnjim suprugom Željkom Batinićem.

Taj osjecaj...💖💞💖#love #myeverything #babygirl 🍼👧🏼💖🌎

A post shared by Mirna Maras Batinic (@mirnamaras) on

Mama i kći uživaju u dugim šetnjama, dok pritom lijepa voditeljica najradije rashlađenje traži u ukusnom sladoledu.

Ljeto u gradu... 😎🍦🍦🍨 #summer2017 #city #zagreb #icecream 🍦👌🏻

A post shared by Mirna Maras Batinic (@mirnamaras) on

Naša glumica Vanda Winter također je već neko vrijeme u gradu. Prije nekoliko je dana proslavila 33. rođendan i tada priznala kako joj je od svih poklona ipak najdraži maleni Fabijan kojeg je na svijet donijela prije samo četiri mjeseca.

'Nas 'dva' u 'našem' parkiću pod platanama...', napisala je ispod fotografije objavljene na Instagramu, gdje u naručju drži malenog koji je postao njezina jedina preokupacija.

Dane uglavnom provode u hladovini kvartovskog parka jer se glumica najbolje opušta dok je okružena zelenilom.

Baš poput mnogih, nedavno se s odmora vratila i scenaristica, glumica i kolumnistica Jelena Veljača. Prvo se sa životnim partnerom Draženom Čučekom i 19-mjesečnom kćerkicom Lenom uputila u Sarajevo na otvorenje filmskog festivala, a onda natrag u rodni Zagreb. 

vratili smo se. #month20 #summerinthecity

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

Tročlana obitelj svaki slobodan trenutak provodi zajedno, pa smo ih mogli vidjeti kako uživaju na Zrinjevcu zabavljajući se uz tamošnji ljetni program.

'Ova slika je prekrasna i ljubavna i puna plave kose, ali u realnosti ja zapravo provjeravam je li ta fucking gornja trojka konačno izašla, a jedini način da to napravim je da L okrenem naopačke', napisala je ispod preslatkog momenta koji je objektivom zabilježio njezin partner. 

Za razliku od prijašnjih godina, ovo se ljeto ipak malo razlikovalo i za našu poznatu televizijsku voditeljicu Nevenu Rendeli koja je početkom srpnja na svijet donijela blizanke Leu i Mare.

Budući da se preporučuje da tek rođena djeca još ne putuju, Nevena je prvih mjesec i pol provela u rodnom gradu sa suprugom Makom Vejzovićem.

Poznati par velike je vrućine tijekom dana uglavnom izbjegavao, a u šetnje sa svojim novim ljubimicama odlazio kasno navečer.

Nevena Rendeli uz majku i blizanke na špici Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Trenutno uživaju na svom prvom zajedničkom ljetovanju s blizankama i tek se privikavaju na zahtjevan roditeljski ritam koje one diktiraju.