RED TULUMA, RED ODMORA

Mirna Maras Batinić uživa u svom ljetu iz snova

03.08.2017 u 10:09

Bionic
Reading

Prije točno pet mjeseci, televizijska voditeljica rodila je svoje drugo dijete. Nakon sina Nike, kojeg je dobila u braku s Mariom Valentićem, u svom drugom braku sa Željkom Batinićem rodila je malenu Meri. Nakon odrađenih poslovnih obaveza, sa svojim je najmilijma otputovala na more, a kako uživa na plaži, Mirna Maras Batinić pohvalila se na svom Instagram profilu

Televizijska voditeljica, koja je prije pet mjeseci rodila malenu Meri, uživa u ljetu iz snova. Mirna Maras Batinić prvo se uputila na otok Pag, točnije u Staru Novalju, kako bi sa jednom od svojih najbližih prijateljica, bivšom voditeljicom i bivšom suprugom Marija Mamića, Monikom Kravić, proslavila njezin rođendan.

Mirna Maras Batinić na svom je Instagramu objavila fotografiju večernjeg izlaska na kojem njih sedam prijateljica nazdravlja sretnoj slavljenici. Pomno dotjerane, u večernjim haljinama, sa crvenim ružem na usnama, nisu skidale osmijeh s lica.

Nakon što su se dobro zabavile i natulumarile, Mirna Maras Batinić nastavila je nešto mirniji odmor i to u društvu najmilijih - sina Nike i kćerkice Meri, a morske fotografije oduševile su njezine pratitelje.

Buć💦💦🐳💃🏻🎂 #poolparty #birthday #summer #friends 🙈💦🐳🐳

Objavu dijeli Mirna Maras Batinic (@mirnamaras)

Konacno! #beach #sea #croatia #vacation #summer2017 #enjoyingit ⛱🏖🏝🐳💦🍹👙🦋🌞🌞

Objavu dijeli Mirna Maras Batinic (@mirnamaras)

#myboy #myeverything #love #summer2017 💙💙🐳💦🏝🏖🌞#allineed 💙

Objavu dijeli Mirna Maras Batinic (@mirnamaras)

🏝💞💕💞#momentslikethis #love #enjoyingit #beach #summer2017 #babygirl ⛱🏝🎀💞🐳🦋⛱

Objavu dijeli Mirna Maras Batinic (@mirnamaras)