ZAHVALNA NA SVEMU

Lijepa glumica proslavila rođendan i pohvalila se svojim najvećim životnim uspjehom

14.08.2017 u 19:38

Bionic
Reading

Glumica Vanda Winter danas slavi svoj 33. rođendan, a novopečena mama zahvalila se svojim obožavateljima na društvenim mrežama fotografijom sebe i četveromjesečnog Fabijana koji je postao njezin centar svijeta

Glumica Vanda Winter prije godinu dana nije mogla ni naslutiti kako će uskoro postati mama jednog malenog dječaka, no sretne vijesti iznenadile su ju i obogatile njezin život drugačijim, ali nezamjenjivim načinom života. Prije nešto manje od četiri mjeseca na svijet je došao njezin Fabijan, a glumici je tada dodijeljena najdraža životna uloga - uloga majke.

Svoj 33. rođendan glumica je proslavila u društvu svog miljenika koji, ako je sudeći prema fotografiji koju je glumica podijelila na svom Instagram profilu, bezbrižno uživa u maminom krilu.

'Točno na današnji dan prošle godine muž i ja postali smo svjesni da nam kroz 9 mjeseci stiže društvo. I evo ga s nama! Smješka se, guguće, diže glavicu, obožava kad mu se pjeva i broji sitno do puna 4 mjeseca. Potaknuo je brojne promjene u našim životima, od toga da sam prestala raditi, počela šetati, promijenila adresu, te dobila i izgubila 20kg. No, najvažnije od svega - ušla sam u simbiozu s najslađim bićem u Svemiru. Eto, zato mi je ovaj rođendan bolji od svih drugih! Pusa iz našeg parkića! I da - osim što srdačno zahvaljujem na svim ovogodišnjim čestitkama (izlajkat ću vas noćas kad Bebonja zaspi), posebno pozdravljam sve one koji su mi dobrim željama 'utrli' zadnjih godinu dana! Bome, hvala!', napisala je glumica ispod fotografije sa sinčićem.

Od kada je postala ponosna mama, Vanda ne skriva kako joj je njezin prvorođenac promijenio život te ju toliko oduševio da je glumica priznala kako će ona i suprug poraditi i na drugom djetetu. Glumica sa svojim fanovima nerijetko dijeli fotografije sa sinom, pa je tako nedavno svojim pratiteljima otkrila Fabijanovu omiljenu pozu, a kao zagovornica dojenja u javnosti, Vanda se pridružila poznatim mamama u promoviranju dojenja izvan kuće, poručivši kako je to posve 'normalna stvar'.

  • +7
Vanda Winter za eNVy room Izvor: Promo fotografije / Autor: eNVnvy room