ROĐENDANSKI POKLON

Evo kako je Ryan Gosling iznenadio redateljicu filma 'Barbie' i nasmijao je do suza

05.08.2023 u 17:24

Bionic
Reading

Ryan Gosling priredio je rođendanski poklon iznenađenja Greti Gerwig, redateljici hit filma 'Barbie'. Dok je bila na satu pilatesa u prostoriju je uletjelo nekoliko Kenova koji su plesali na Kenovu pjesmu iz filma, a pridružill im se i nekoliko Barbika

Flash mob ravno iz Barbielanda, tako bi se ukratko mogao opisati poklon iznenađenja koji je Ryan Gosling priredio Greti Gerwig.

'Barbie' je osvojila srca gledatelja i kritičara iskrenim opisom feminizma i patrijarhata, a Gosling je Kenovu pjesmu 'I'm Just Ken', koju je otpjevao u filmu, iskoristio kao poklon iznenađenja koji je redateljicu nasmijao do suza. Organizirao je flash mob na njezinom satu pilatesa, a nakon što je jedan od Kenova otpjevao pjesmu ispred iznenađene Gerwig, na scenu stupa ostatak rasplesanih Kenova. Kad krene druga pjesma iz filma 'Dance The Night' Due Lipe, u prostoriju ulijeću i rasplesane Barbie, što je Gerwig nasmijalo do suza.

Gerwig je nedavno otkrila kako je natjerala Goslinga da pjeva i pleše za film. Ima prekrasan glas i odličan je plesač. Do toga smo došli nekako organski. Mislim da sam rekla: 'Želim da pjevaš i plešeš u ovom filmu'. To je bilo nešto poput kuhanja jastoga. Mislim da dok je pjevao i plesao nije uopće znao kako smo do toga dospjeli, ali on je nevjerojatan u tome', rekla je Gerwig za Rolling Stone.

  • +12
Barbie Izvor: Profimedia / Autor: Mattel/Warner Bros / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Barbie' obara rekorde gledanosti i približava se milijardi dolara prodanih kino ulaznica na svjetskim blagajnama, što je uspjeh koji se rijetko sviđa (osim ako nije riječ o sequelima, prequelima i superherojima). Trenutno je treći film s najvećom zaradom u 2023., iza nje su samo 'The Super Mario Bros. Movie' i 'Guardians Of The Galaxy Vol. 3'.

Barbie | Trailer #3 | 2023 Izvor: Društvene mreže