supruga ryana goslinga

Podrška na najjače: Eva Mendes zaplesala na hit pjesmu iz filma 'Barbie'

04.08.2023 u 18:19

Bionic
Reading

Film 'Barbie' zaludio je svijet, a dojmovi oko filma podijeljeni su. Odabir Margot Robbie kao Barbie i Ryana Goslinga kao Kena mnogi su podržali s velikim ovacijama, a neki smatraju da bi glumac trebao dobiti čak i nominaciju za prestižnu nagradu Oskar. Podršku glumcu pružila je i njegova supruga u simpatičnom videu na Instagramu

Eva Mendes i Ryan Gosling holivudski su par koji je odlučio živjeti život po 'neholivudskim' pravilima. Ne zanima ih eksponiranje u medijima niti nastupi na kojima okupljenoj masi pričaju njihovu romantičnu priču. Ne pojavljuju se zajedno na crvenim tepisima, a javlja se pitanje hoće li Eva držati Goslinga za ruku ako mu Akademija odluči uručiti Oskar.

Iako o svom odnosu ne govore javno, čini se da čak ni samozatajna Eva Mendes nije odoljela 'Barbie groznici' pa je na svom Instagram profilu objavila video u kojem ne skriva euforiju.

49-godišnja zvijezda u objavi pleše uz pjesmu 'Dance the Night Away' iz soundtrack-a novog filma u kojem njezin suprug tumači glavnu mušku ulogu.

U snimci se Mendes spušta niz stepenice odjevena u, iznenađujuće, zelenu ljetnu haljinu. Rasplesana Mendes u ritmu glazbe podiže suknju i igra se s njome plešući i promovirajući film koji je već sad postigao velik uspjeh u kinima diljem svijeta.

I to nije prvi put da je glumica podržala svog supruga u novom projektu!

U svibnju je objavila fotografiju noseći upravo Goslingov lik na majici pohvalivši se: 'Imam stvarno veliku Kenergiju. Jer su i djevojke igrači', napisala je.

Ryan Gosling Izvor: Profimedia / Autor: Jeffrey Mayer/JTMPhotos/MediaPunch / Capital pictures / Profimedia