Lijepa nasljednica

Evo kako izgleda sada već odrasla kći repera Eminema

28.03.2017 u 11:43

Bionic
Reading

Nekad malena djevojčica Hailie koju je otac, legendarni američki reper Eminem često znao spominjati u svojim stihovima, danas je odrasla djevojka čije su fotografije na Instagramu privukle pažnju svjetskih medija

Kontroverzni reper Eminem iz propalog braka s Kim Mathers prije 21 godinu dobio je djevojčicu Hailie Scott Mathers, a u posljednjih nekoliko mjeseci na njenom profilu na Instagramu može se vidjeti da je izrasla u prelijepu djevojku.

Yes my pants match my closet & yes Lottie's entitled to photobomb on puppy day

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

Punog imena Hailie Jade Scott Mathers, mlada ljepotica pohađa Michigan State University, ima dečka, a na popularnoj društvenoj mreži prati je otprilike 260 tisuća ljudi. Najviše voli objavljivati fotografije po uzoru na modne blogerice pa vjerujemo da ovo nije posljednje što ćemo vidjeti od nje.  

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

Otac ju je često znao spominjati u nekim od svojih pjesama, kao što su primjerice 'Mockingbird' ili 'Hailie’s Song', a između ostaloga spominje i svoju bivšu suprugu Kimberly Anne Scott, Hailienu mamu.

'Volim svoju kćer više od života, ali dobio sam ženu zbog koje mi je život pakao', govori u pjesmi Eminem, koji se svojedobno liječio i od ovisnosti o tabletama.

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

Podsjetimo, Kim i Eminem upoznali su se davne 1989. u srednjoj školi nakon čega su započeli ljubavnu vezu. Prvi put sudbonosno 'da' izrekli su deset godina poslije, a brak im je trajao tek dvije godine.  

Ponovno su se vjenčali 2006., da bi se rastali nakon svega tri mjeseca. Nakon posljednjeg razvoda podijelili su skrbništvo nad tada 13-godišnjom kćerkom Hailie Scott.

Lijepa je Hailie jednom prilikom kazala kako su joj životni uzori i osobe na koje se ugleda upravo roditelji jer je zbog njih poslala osoba kakva je danas. 

Couldn't have asked for a better 21st birthday celebration (or a better guy to have by my side)

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on