POTPUNO DRUGAČIJI

Evo kakav je Boran-aga privatno

28.03.2013 u 11:20

Bionic
Reading

Zvijezda turske serije 'Sila' Mehmet Akif Alakurt od napornog snimanja odmara se u ringu ili u vožnji motorom, što mu, kaže, pročišćava misli

Svi oni koji misle da glumac Mehmet Akif Alakurt nalikuje na Boran-agu kojeg igra u seriji 'Sila' nisu u pravu. I dok je u sapunici plah, miran i ozbiljan, u stvarnom životu Mehmet uživa u adrenalinu.

Njegov su hobi brzi motori i borilačke vještine. Na svojoj stranici na Facebooku nedavno je objavio fotografiju iz ringa otkrivajući svojim obožavateljima odakle mu skladno, atletsko tijelo. Popularni glumac već se godinama amaterski bavi MMA vještinama u kavezu. A kada ne trenira, Mehmet, koji se trenutačno priprema za ulogu u povijesnoj seriji 'Fatih Sultan' o životu Mehmeta Osvajača, uživa u vožnji motora.

'Jako volim i motocikle i automobile. Uživam u vožnji. To mi čisti misli. Motoristi imaju izreku. Ako se njome vodite dok vozite motor, to više nije jako opasno. A ona glasi: ne zaboravi da si nevidljiv. Ja se vodim tim načelom dok vozim motor. Zato samo uživam. Kad voziš motor, ne smiješ očekivati da će te itko primijetiti. Postupat ćeš kao da si nevidljiv i, u skladu s tim, biti oprezan', izjavio je Mehmet u intervjuu za InMagazin.

Osim tih hobija, drugih nema.